A SWAT edzésmódszer rejtelmei

Edzés télen nyáron, hóban, sárban, esőben, hidegben és melegben, avagy a SWAT Training Method rejtelmei

Manapság az edzés és az életmódváltás divattá nőtte ki magát. A közösségi médiák felületén naponta látunk edzős, futós szelfiket, hirdetve ezzel, hogy váltani jó, és edzeni valóban kell. Sokan irigykedve nézik, vannak, akik tapasztalatot cserélnek, és lesznek sokan, akik a nehézségeket érezve feladják, netán az eredményeket hiányolva nem folytatják az edzést.

Az első komoly kérdés azonban nem más, mint hogy mit válasszak?

Melyik edzés és életmódváltó program lesz az, ami a hangzatos ígéretek mellett valóban eredményt hoz, ami nem csak a testnek, de a léleknek is használ, ahol önmagam lehetek, és ahol a határaimat átlépve rájövök, sokkal több van bennem, mint előtte bármikor gondoltam volna.

A válasz nem más, mint a SWAT Training Method – Különleges Gyakorlatok és Technikák Edzésmódszere

Egyetlen életmódváltó program, összekapcsolva a természet adta edzési lehetőségekkel. Ahol nincs tél, nincs nyár, csak edzés, egészség és lelki megnyugvás. Itt csak jó idő létezik.

Szembemegy az eddig általunk ismert konditermes sztereotípiákkal, hiszen nem lesz fűtés és melegben légkondi, nem kapunk rudakat, vasakat, helyette lesz természet, erő és megmunkált, valós izomzat.

Mindaddig, amíg a termes edzések csupán kigyúrt izmokat eredményeznek, addig a SWAT edzésmódszer az egészséget, a szív izomzatának működését is előtérbe helyezi. Hiszen az élet kulcsa ebben a maroknyi izomzatban összpontosul. Nem megterhelve, de folyamatosan építve a tiszta levegőn végzett edzéssel, többet tehetünk a szívünk egészségéért, mint bármilyen reklámozott vitaminnal és táplálékkiegészítővel. Nem a túlterhelés a lényeg, nem az ész nélküli és azonnali, látványos eredmény a fontos, hanem a tudatosan felépített program, mely előbb-utóbb láthatóvá válik, erőt ad, a testnek, és a szívnek, nem beszélve a mentális erőről.

Csupán döntés kérdése

Ma hazánk vezető szerepet kapott a depressziós társadalom élvonalában. Jönnek a motivációs guruk, és rájövünk, a pozitív életszemlélet divatos, ezt hangoztatni pedig felemelő, még akkor is, ha egyáltalán nem érezzük. Jönnek a pozitív mondatok, értjük, de nem érezzük. Kedveltek leszünk a társaságban, elrejtve a szorongásainkat, lehazudva a csillagokat az égről, álarcot viselünk majd. Feszengeni kezdünk a saját életterünkben, és bár nem mutatjuk, látjuk, minden összedőlni készül körülöttünk.

A SWAT Training Method ebben is segítséget nyújt. Nem csupán azért, mert az edzővel beszélhetsz a gondjaidról, ennél sokkal többet kapsz ettől a programtól. Lehetőséged lesz kiszakadni a városból, lerúgni az álarcot és küzdeni. Futni, fekvőtámaszt csinálni, húzni, tolni, mindezt a természetben. És majd ott, abban a pillanatban jössz rá, micsoda hatalmas akarat, erő, és elszántság van benned. És ha ezt meg tudod csinálni, ha erre képes vagy, akkor bizony a hétköznapok harcait is meg tudod nyerni és szembe tudsz menni a problémákkal. Mert igenis képes vagy rá.

Megtalálod a belső erőt, azt a tartalékot, amiről azt gondoltad, nem létezik. Magabiztosságot nyersz, egészséget és hitet. És ehhez bizony rád van szükség, az elhatározásodra, az akaratodra, és egyetlen magas intenzitású interval edzésre, melyet a SWAT Training Method nyújt a számodra.

Gondolj bele, milyen érzés lesz úgy felébredni és lefeküdni, hogy érzed, ahogy helyreáll körülötted a világ. Megváltozik a tested, az erőnléted, és immár nem csak hallgatod a pozitív mondatokat, de érzed a jelentését.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.