Milyen problémákkal fordultak eddig hozzánk, azaz miben nyújt megoldást a 30NAP!-os életmódváltó program?

Ha végignézel az életeden, láthatod, hogy korábbi megoldatlan problémáid ott hevernek valahol mélyen. A hozzá kapcsolódó érzések és gondolatok újra és újra felbukkannak, blokkolják az életben való előrehaladásodat. Vajon meddig mehet ez így tovább? Kezdj el rendet rakni és takarítani!

Valószínűleg nem lep meg senkit, ha azt mondjuk, hogy a legtöbb hozzánk forduló fogyni szeretne. A túlsúly az egyik leggyakoribb probléma, amitől igen nehéz megszabadulni. Ha próbáltál már sokféle fogyókúrás étrendet, de egyik sem vált be hosszútávon…., ha ismered a jojó-effektust…., ha az első pár nap után rendszerint feladod…

…akkor nálunk a helyed, legyen szó pár kg-ról vagy sokkal többről (egyik ügyfelem a közös munkánk óta 40 kg-tól szabadult meg két év alatt )

Többen azért keresnek fel, mert gyengének, enerváltnak érzik magukat, és állóképességükön szeretnének javítani, újra erősnek, fittnek akarják érezni magukat. Erre is megoldást nyújtunk.

Az egyik  leggyakoribb probléma, amivel ügyfeleim küzdenek, általában valamilyen magánéleti válságból ered. Ide sorolhatnánk a munkahelyi elégedetlenséget, alacsonyabb teljesítőképességet, figyelemzavart, a koncentrálóképesség romlását. Egyszerűen nem okoz kihívást olyan feladat, ami azelőtt lázba hozott? Nem tudsz szívből örülni munkahelyi sikereidnek? Vagy kevesebb siker ér mostanában? Ne habozz felkeresni minket! 

Párkapcsolati válságban vagy/vagytok? Úgy érzed, hullámvölgyben van a kapcsolatod? Régóta próbálkozol társkereséssel? Problémák vannak a szexuális életeddel? Gyere és végezd el a programunkat! Garantáltan javulni fog önértékelésed, nőni fog az önbizalmad, kiegyensúlyozottabb lesz szerelmi életed és emberi kapcsolataid is! Kisugárzásod is elárulja majd, hogy jól érzed magad a bőrödben!

Sokan küzdenek meglévő egészségügyi problémával. A népbetegségnek mondott magas vérnyomás, cukorbetegség, reumatikus, ízületi fájdalmak stb. esetén jelentős javulás érhető el edzésmódszerünkkel, de javulni fog a stressztűrő-képességed, könnyebben kezeled majd az indulataidat. Általánosságban az immunrendszered erősödésével ellenállóbb leszel a vírusokkal szemben is! Kiváló eredményt érhetsz el betegség utáni regenerációban.

Vannak, akik “csupán” kihívást látnak a programjainkban, az hajtja őket, hogy ezt a extrém mozgás- és edzésformát is kipróbálják. Megoldást nyújtunk akkor is, ha fizikai alkalmassági vizsga előtt állsz, és szeretnél jól teljesíteni a felvételin.

A te problémádról még nem esett szó? Írd meg nekünk privát üzenetben, és megbeszéljük!

Március 19-én indulnak 30NAP!-os életmódváltó programjaink! Te már jelentkeztél? Itt megteheted: kattints ide 30 NAP!

dav

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.