Spártai alakformáló életmódváltó programok

Olyat tanulnál, amit az élet minden területén kamatoztathatsz?

30 NAP! – A változás komplex módszere. Előhozza belőled azt, ami mindig is lenni akartál.

Sokan az eredményességre egyfajta mágikus dologként tekintenek, amihez sok pénz, jó kapcsolatok és óriási szerencse kell. Tévednek!
Az eredményesség ugyanis nem külső tényezőkön múlik. Az eredményesség is, mint minden fejben dől el. Hiszen a siker valójában gondolkodásmód, amely tökéletesen modellezhető és így lemásolható, tehát megtanulható. A 30 NAP! programunkban ilyen modelleket mutatunk meg és tanítunk meg a használatukra.

A 30 NAP! programunk gyakorlati pszichológia!

Kik jönnek hozzánk 30 NAP!-ra?

– Vezetők, vállalkozók
– Szervezetfejlesztők
– Trénerek, coachok
– Terapeuták, pszichológusok, orvosok
– Gyógyítók
– Pedagógusok, fejlesztő pedagógusok, tanárok
– stb.

És valóban, de rajtuk kívül leginkább a:
– Tudatosan élők
– Változásra vágyók
– Fantasztikus anyukák és apukák
többnyire a 40-hez közeledő és a 40 feletti korosztály. De egyre több a fiatal, sőt a tinédzser korú is.

Mit ad neked a 30 NAP!

A legfőbb haszna, hogy segít jobban megismerni önmagad, képességeidet és lehetőségeidet. Megtanít, hogy mikor, mit és hogyan aktiválj magadban.

Miben más a mi programunk?
– egyedülálló tudáshoz jutsz (a legjobb módszereket ötvözzük)
– megbízható kezekben leszel (1500 óra képzést tartottunk már)
– mesteri szintre juthatsz (a fejlődésed nem ér véget a képzés végén, hiszen nálunk további egymásra épülő képzéseken, közös gyakorlásokon és személyes tanácsadáson is részt vehetsz)
– bátran kérdezhetsz (számunkra megtisztelő és inspiráló emberekkel dolgozni. Mindig szeretettel és kíváncsisággal fordulunk feléd és kérdéseidhez).

Megtanulod:
– a megismerés, a felismerés
– a változtatás
– a siker
folyamatait.

Mire számíts a képzésen?
– 30 óra gyakorlati pszichológia /Tanfolyami munka: A képzésen szerzel közvetlen, személyes tapasztalatot, amely élményeid és az azokat pszichéd feldolgozása során a tudásod elmélyítheted.
– 30 óra elméleti pszichológia /A tanfolyam a siker alapja, de az önálló munka a siker valódi kulcsa. Különösen igaz ez az olyan gyakorlatorientált képzésen, mint a 30 NAP! Ezért a képzési időszakban célirányos házi feladatokat kapsz gyakorlásként.
– vizsga /Felejtsd el a rád meredő szigorú tanári tekinteteket és a gyomorgörcsöt. A 30 NAP! vizsgája ugyanolyan kötetlen, mint maga a képzés. A vizsga egy 30 kérdésből álló feladatsor, amelyet otthon kell kitöltened és a képzés végén leadnod.
– oklevél, taps, siker 🙂 /Sikeres vizsga esetén te magad fogod az itt látható pontozott vonalat megtölteni tartalommal. Ez szubjektív, mindig mindenkinél más szokott lenni.

………………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………..

 

Spártai alakf.
csomagok

személyi edzés
Alap
7 NAP!  Spártai alapok
Klasszikus
21 NAP!  Spártai szokások
Prémium
30 NAP!  Spártai
alakf.
Prémium
30 NAP!  Spártai alakf. II. ****
Szem. e.
20 alk.
bérlet *****
Képzés: funkcionális mozgásformák,
szabályos mozgás
Képzés: 7 órás
gyakorlati
pszichológia *
Képzés: egészséges élet alappillérjei (4)
Képzés: étrend alapelvek
Kedvezményes folytatási
lehetőség
csoport-
kedv.
Marketing kedvezmény
az első szem. e.
bérlet árából
20 % 40 % 100 % 100 %
Képzés: 21 órás gyakorlati pszichológia **
Képzés: pszichés-,
mentális tréning
Képzés: egészséges
táplálkozási módszerek,
táplálkozási mintaétrend
Képzés: 30 órás gyakorlati pszichológia ***
Képzés: 30 órás elméleti pszichológia – feladatsor
Speciális étrend
VIP
szolgáltatás ~
Árak 99 000 Ft 250 000 Ft 300 000 Ft 200 000 Ft 50 000 Ft
Megjegyzések, kiegészítések: * 3 héten belül a 21 NAP! 40%, a 30 NAP! 33% kedvezménnyel folytatható
** 21. napig 50 ezer Ft befizetésével folytatható a 30 NAP! program pszichológiai kérdéssor nélkül
*** A 30 NAP! befejezésétől számított 3 hónapon belül folytatható a program a Spárta II.-vel
**** Spárta I. A siker útja – Szembenézés önmagaddal / Spárta II. a Boldogságról szól  Az elméleti pszichológia feladatsorban van eltérés, minden más ugyanaz (az ember anatómiai felépítéséből adódóan).
***** A vásárlás napjától számított 2 hónapig érvényes!
~ VIP szolgáltatás: 0-24 órás elérhetőség: ha feladnád és nem bírod tovább…, ha szükséged van sportpszichológusra, coach-ra, edződre, hogy motiváljon és lelket öntsön beléd. Ha meghúzódott, ha fáj az izmod, és kell egy masszázs. Egy alkalmat 1 óra időtartamban a 30 NAP! tartalmaz. További alkalmak ára: 10.000 Ft az első óra, majd minden megkezdett óra 5.000 Ft.
Marketing kedvezmény: * Aki vállalja, hogy kép és hangfelvétel készülhet róla! Aki lájkolta facebook oldalunkat és 7 napig naponta nyilvánosan megosztja és lájkolja bejegyzéseinket, aki napi szinten vezeti az edzésnaplóját és blogbejegyzést ír blogunkba, facebook oldalunkat és google térképen cégünket pozitív értékeléssel (csillag és szöveg) látja el, és legkésőbb a program befejezésekor 3 ismerősét ajánlja (név; cím; mobiltelefonszám; e-mail cím)
** Aki vállalja, hogy kép és hangfelvétel készülhet róla! Aki lájkolta facebook oldalunkat és 21 napig naponta nyilvánosan megosztja és lájkolja bejegyzéseinket, aki napi szinten vezeti az edzésnaplóját és blogbejegyzést ír blogunkba, facebook oldalunkat és google térképen cégünket pozitív értékeléssel (csillag és szöveg) látja el, és legkésőbb a program befejezésekor 3 ismerősét ajánlja (név; cím; mobiltelefonszám; e-mail cím)
*** Aki vállalja, hogy kép és hangfelvétel készülhet róla! Aki lájkolta facebook oldalunkat és 30 napig naponta nyilvánosan megosztja és lájkolja bejegyzéseinket, aki napi szinten vezeti az edzésnaplóját és blogbejegyzést ír blogunkba, facebook oldalunkat és google térképen cégünket pozitív értékeléssel (csillag és szöveg) látja el, és legkésőbb a program befejezésekor 3 ismerősét ajánlja (név; cím; mobiltelefonszám; e-mail cím)
Szeretnéd több részletben kifizetni a tanfolyam díját? Nem probléma!
A feltételekről bővebben tájékoztatunk a 06 70 242 9000 telefonszámon.
Ár/Érték arányban a legjobb: 30 NAP! (Soha többé nem kell edzőtermi bérletre és személyi edzőre költened! Új, egészséges életmódodnak köszönhetően többé gyógyszertárba és orvosi ellátásra sem kell majd költened!)
A legolcsóbb: személyi edzés 20 alkalmas bérlet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.