Marianna 1 év után – Spártai alakformáló program

Sziasztok!

Illésné Turi Marianna vagyok. Most egy éve (egészen pontosan 403 napja), hogy találkoztam ezzel a nagyszerű edzésprogrammal. Ekkor vágtam bele. Nagy kihívásnak tűnt, és nagyon vártam. Szeretem a kihívásokat!

Az első időszakban majdnem megkérdőjeleztem a döntésemet. Jól döntöttem, mikor vállaltam a 30 napot? De a cél előttem lebegett. Ugye megvoltak a kezdeti mérések, számok bizonyították, hogy végig kell csinálnom! Minden kezdet nehéz! (így tartja a mondás is)

A legnehezebb a speciális étrend betartása volt. De csak az első tíz nap. Addig minden bajom volt. Éhes voltam, gyenge voltam, minden tiltott étel után vágyakoztam…

De mint mondtam, minden kezdet nehéz…

Az életem részévé vált az egészséges táplálkozás.  A program végén kicsit ünnepelhettem…

Bepróbálkoztam egy „mentes” sütivel, de a vége nem lett Happy end. 😀
Ha nem tartod ezt az étrendet, és elcsábulsz, nagyon nehéz visszaállni. Ismét a „jól bevált” ízek, és édesség után sóvárgás. Tehát ha csak teheted, ne térj le a helyes útról!

Hozzáteszem, hogy kevesebb étellel sokkal nagyobb energiával rendelkeztem a tizedik nap után. Nem kellett már edzés után lepihennem, sőt, még folytattam volna az edzést. Egyre többre és többre voltam képes! Ami még fontos volt számomra, hogy megtanultam futni! Megtanultam a futás technikáját! Jó, ha valaki van melletted, „fogja a kezed”, mert ráérzel a helyes sportolásra. Megtanulsz lélegezni, beosztani a levegődet, és a végén SZERETSZ FUTNI! Nekem a futás nagy mumus volt. De ez is csak egy állapot, mert nem tudtam, nem láttam a szépségét.

Ha már a szépségnél tartok, akkor itt említeném, a természet szépségét. Nem a bezárt, izzadságszagú, tömött edzőteremben kell edzened, hanem a friss levegőn! Minden nap más! Minden évszak más!  Az edzés közben a látvány sem utolsó!

Ha esett az eső, nem számít! Ha süt a nap, nem számít! Mindenből ki lehet hozni a legjobbat! Csak állj hozzá pozitívan! Megcsinálom!

Nekem sikerült!
(Neked is sikerülhet! Szeretnéd? Kattints ide!)

Nagyon sokat köszönhetek a SWAT FITNESS TEAM-nek! Nemcsak a fizikai felkészítés volt számomra fontos, hanem a lelki és technikai része is. Megtanultam küzdeni, és a végsőkig harcolni! Olyan motivált lettem, hogy eldöntöttem, hogy felvételizek a monopol helyzetben lévő legnagyobb multinacionális nonprofit céghez.

2017. január 24-én sikerült a fizikai felvételim, és 25-én a pszichológia is. (Csak zárójelben említeném, hogy 5-en voltunk egyszerre felvételin – 4 fiú és én -, és csak nekem sikerült.)

Ma aláírtam a szerződésem! Nagyon-nagyon boldog vagyok! 😀

Mindenképp kell a segítség az elinduláshoz, és ha visszatérő vagy, a motiváció.

Itt megtalálod mindkettőt! Sőt még többet!

Ne szégyellj segítséget kérni, mert a végén megtérül! Minden kezdet nehéz! De vagy és … Ettől szép az élet. Csak az tud boldoggá tenni, amiért megdolgozunk!

Köszönöm SWAT FITNESS TEAM! Csak így tovább!

 

Örülök, hogy találkoztam a porgrammal. Köszönöm a lehetőséget a S.W.A.T. Fitness Team-nek, és Kovács Arnold edzőmnek, aki végig lelkiismeretesen ott volt mellettem.

403. nap teljesítve!

Köszönöm! I   S.W.A.T. Fitness Team

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.