Kiki 7. napja

Elkeserítő, hogy mennyire nincs még mindig állóképességem! Pedig ma csak lépcsőzni kellett meg helyben gyakorlatozni. Az izmaim fáradtak, ólomból vannak, 1-2 gyakorlat után nem hajlandóak dolgozni. Rájöttem viszont, hogy egy fél órás bemelegítés után (ha lenne) könnyebben menne a mozgás. De erre nincs mód, ez a tréning másról szól. 

A szívem egy kis intenzív mozgástól pedig már majd kiugrik a helyéből. 

Ez megrémiszt, mert a pár évvel ezelőtti tachicardiámra emlékeztet – igaz, az a passzív életmód és a szellemi-lelki túlterheltség miatt alakult ki. Azelőtt és azóta is igyekszek egy kis mozgást beiktatni. Pár mozgásszegény év után jógával kezdtem heti 1-2 alkalommal, majd egy kis tánc következett. Amikor ezekre nem maradt időm, akkor alakultak ki a szív-, érrendszeri panaszaim. Azóta heti 1-2 alkalommal megyek fitneszórákra. Ez semmi. Arra jó, hogy néhanap levezessem a feszültséget, de még a kilóim megállítására sem elég. Az állóképességem ettől marad 0. Ezt eddig is tudtam, de most érzem is.

Arnold véleménye szerint viszont van bemelegítés is, csak azt én már magának az edzésnek betudom, mert az is olyan nehéz. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.