Kiki 255. napja!

Kedves Olvasó!

Itt az idő, hogy ismét pozitív témával, az életmódváltásommal jelentkezzek.

Egészen pontosan ma 255 napja, hogy a S.W.A.T. Fitness Team Spártai alakformáló 30 napos életmódváltó programjával így utólag is visszagondolva egy sikeres életmódváltást csináltam.

255 napja már, hogy a SWAT Training Method az életem része, és eszerint edzek, vagyok,  élek így, tehát itt az idő a beszámolónak! Bár én már annyira természetesnek érzem, hogy írni sincs időm róla. Meg hát egyáltalán nem nagy szám! Lefogytam 10 kilót, fiatalodtam 10 évet [legalábbis ezt mondják ].

Sokkal egészségesebb vagyok, könnyebben legyűröm a betegségeket. Amíg a kollégáim 2 hétig nyomják az ágyat, én pár nap alatt túlesem minden nyavalyán. Ugyanakkor, ha belenézek a tükörbe, elcsodálkozom, hogy ismét van derekam. Ennek hozadéka persze, hogy megint cserélhetem a ruhatáramat, de szerencsére a régi, elfelejtett ruháim is előkerülnek a szekrény mélyéről. A tavalyikat meg nagylelkűen továbbajándékozhatom! 

Egyáltalán nem hiányzik a túlzott liszt- és cukorfogyasztás, nyitottá váltam az újdonságok iránt. Rengeteg halat eszem, és felfedezem, hogy hányféleképpen is lehet elkészíteni – ahogy a csirkemellet is. Kerülöm a zsírt, de rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszek. Talán csodának hat, de sosem kell éheznem, és az örömet az életemben már nem az étkezések okozzák.

A sport szinte minden nap az életem része. Akkor vagyok igazán nyugodt, ha minden nap mehetek az erdőbe futni. A természet még mindig nagyon fontos a számomra. Felfedeztem egy újabb harkály párost (a zöld küllők után két fekete harkályt), de láttam már fácánt, sőt mókust is. Tanúja voltam a pintyfiókák kirepülésének, első „botladozásainak” is.  🙂

Sokan elirigyelték már tőlem az eredményeimet látva a változásokat rajtam, de azt hiszem, az elszántságuk nem elég erős, ezért nem sikeresek annyira.

Ez lehet a kulcs: dönteni és nem csak tervezni kell a változtatást!

Sok sikert ehhez mindenkinek!

Viva la S.W.A.T. Fitness Team

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.