Marianna 30. napja – Spárta II. alakformáló program

30-ik nap. Juhééééé. Spárta II. program rögtön a Spárta I. program után. Nagggyon jó érzés…, így utólag, ui. Arnold meglepetéssel készült erre a 60-ik napra.

Egyébként a szokásos spárta program volt, de ma egyhúzóra az egy órát végig kellett küzdenem. Egy pillanatra sem engedte, hogy pihenőt tartsak. Hajtott, motivált és nem engedte, hogy belazuljak, hogy egy kicsit is könnyedebbre vegyem az edzést. Az összes energiámat felhasználtam, a végén elnyúltam a füvön és mozdulni sem bírtam… De annyira, de annyira jól éreztem magam. Szuper volt.

Köszönöm ezt az emlékezetes 60 napot. A S.W.A.T. Fitness Teamnek, hogy lehetőséget adtak nekem és én éltem is vele és bebizonyítottam önmagamnak, hogy kiváló nő vagyok. Mert meg tudom csinálni és meg is csináltam.

Az életem része lett a testedzés és az egészséges élet.

Külön köszönöm a cég tulajdonosának, Arnoldnak, hogy végig kísért az utamon. Szakmai hozzáértésének és lelkiismeretes rámfigyelésének köszönhetően maximális hatékonysággal megtanultam az egészséges élet alapelveit. Azt gondoltam előtte, hogy én tudom, hogy mi az egészség és hogy hogyan kell egészségesen élni. De nem így volt. Arnoldnak hála, most már viszont tudom.

Összegzés:

Csak röviden összegzem a Spárta II. programomat. A célom az volt, hogy a program végén kockás legyen a hasam.

Bevallom, hogy a Spárta I. során kapott speciális étrendet a II-es programban nem tartottam. Ezt utólag beismertem Arnoldnak is, így a kockás has nem valósult meg.

De a testzsírszázalékom még csökkent 2,5 %-ot és a testsúlyom is 3 kg-ot. Na, szóval ennyit jelent, hogy betartom e vagy sem a Mesterem tanácsait!

Köszönöm mindenkinek, akik támogattak. Nagyon Boldog Vagyok!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.