Victus – 90 nap

Tim Jordan • Personal Trainer Edinburgh • Outdoor Training • Decline Push Up

Miről szól?

Egészségesebb szeretnél lenni. Fogyni vágysz. Ideje elkezdened rendszeresen sportolni. Tudod, hogy ez nem 1-2 hét alatt alakul szokássá. Példa szeretnél lenni (leendő) gyermekeid szemében. Tisztában vagy vele, hogy a felszedett kilók nem 20 alkalom edzés után fognak eltűnni. Kell a segítség, hogy a 10. és a 25. alkalom után is motivált legyél.

Úgy szeretnéd megváltoztatni az életed, hogy ne kelljen mindig újra és újra elkezdeni egy edzésprogramot.

Tudod, hogy ez hosszú távú terv, de szükséged van az ösztönzésre.

Esetleg többféle edzésfajtát próbáltál már, de egyik sem vezetett igazán tartós eredményre.

Ha mindezek járnak a fejedben, akkor most megtaláltad a neked megfelelő edzésprogramot.

A „Victus” személyi edzés csomagok – mint a jelentése is jelzi: GYŐZELEM – azoknak szólnak, akiknek ösztönzésre, motivációra van szükségük, hogy elköteleződjenek a rendszeres testmozgás és az egészséges élet iránt. Mind a három edzéscsomag (Bázis, Aktív, Invictus) 90 napos időtartamra szól, és a fokozatosság elvét betartva 3, 4 és 5 alkalom szabadtéri edzést tartalmaz hetente.

A program megvásárolható külön-külön, illetve havonta felépülő változatban is (ld. lent).

A cél, hogy Te is INVICTUS, azaz LEGYŐZHETETLEN legyél. Mert az leszel.

Edzéscsomagok:

Bázis

Személyi edzés csomag 90 napra az elérhető legkedvezőbb áron, heti három edzéssel.

Aktív

Ha nagyon komolyan gondolod, és kész vagy több energiát befektetni a nagyobb siker érdekében: a Bázis programban kínáltakon felül még egy edzéslehetőség (összesen heti négy alkalom 90 napon át), ami abban segít, hogy sokkal tudatosabb legyél a szemléletváltásban, megértsd az edzés elméleti hátterét és a HIIT jelentőségét is, és akár a családtagjaidnak is tudj segíteni a jövőben.

Invictus

A legelszántabbaknak, akik a 90 napra elérhető látványos eredményért készek sok szabadidőt áldozni, akiknek extra figyelemre és sokrétű támogatásra van szükségük. A fokozatosság elvére épülő program az első hónapban heti 3 edzést, a második hónapban heti 4 edzést, majd a harmadik hónapban heti 5 edzést tartalmaz. Légy te is legyőzhetetlen!

Részletek

Szeged, Felső kikötő sor 2

Helyszín