Száztizennyolcadik alkalom

Most, hogy megírtam a tegnapi sztorimat a futásomról, meg kell írnom a mait. Annyi mindent szeretnék írni, de már előttem oly sokan megírták, hogy megtehetem, ma nem írok… Egy volt mentorom írását teszem ide. Nagyon passzol. Sokat beszélek a cselekvésről. Nos, ez az írás is erről szól. (Természetesen átírom, mintha én lennék a szerző… 😉)

Neves szegedi vendéglő. Ülök és figyelem az alkalmazottakat. – Kérdezhetek? – intem oda azt a pincért, aki mosolygásával, lendületességével kilóg az amúgy is jókedvű munkavállalók közül. Ráadásul olyan szeretettel, elmélyült tudással beszélt korábban érdeklődésemre bármelyik ételről, mintha nem felszolgálná, hanem szívét-lelkét beleadva maga készítené.

– Persze. – válaszol készségesen.
– Önről kérdeznék. Miért csinálja ezt? Először meglepődik, majd mosolyogva válaszol.
– Megtaláltam a számításomat a munkámban. Megkapom azt, amire szükségem van. Figyelnek rám a vendégek. Itt van például az ön kérdése is. Kapok visszajelzést magam és a munkám kapcsán. Erre van szükségem. Ezt szeretem. Nem volt ez mindig így, de csak egy életem van. Jól akarom benne érezni magamat. Ezért váltottam. Itt elfogadnak a kollégák és jó a főnök is. Mondják, hogy szerencsés vagyok. Szerintem meg cselekvő…

SWAT Training – A lélekkel és elvekkel rendelkező gyakorlati módszer – Neked megalkotva, ahol a távolság közted és a természet között eltűnik. Ahol nemcsak a fák nőnek, hanem a lelked is!

10,8 km!

66/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Teljesítve‼️

2020 március 06. 07 óra 02 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..