Száztizenhetedik alkalom

Amikor a kiskutyám angyal lett, kezdtem megérteni mire is akar tanítani. Az idő telik. Az élet megy. Minden változik. Mikor tudatára ébredtem a múlandóságnak, megértettem, hogy a szívem vágyát kell követnem. Úgy kell élnem, ahogy mindig is szerettem volna, de sosem volt bátorságom hozzá. Ezt erősíti a társadalmunk is. A rendes emberek dolgoznak. Egy fő cél létezik az életünkben, a pénz. Pénz legyen minél több. Tudatossá válni önmagunkra és életünkre annyi, mint részesévé válni önmagunk (vagy valaki, vagy valami) halandóságának, sebezhetőségének, változékonyságának.

Nem érdemes várni. Semmire és senkire. A boldogságunk csak akkor teljesedhet ki, ha önmagunk boldogan élünk. De ez nem lehetséges, amíg nem élünk, hanem a nagy lehetőséget várjuk. Lehetőség csak akkor van, ha cselekszünk. Ha várok, a lehetőség is várni fog.

Reggel lefutottam a 10,8 km-t. Minden rendben ment. Ha csak a futást nézem, mint példát. Emlékszem gyerek koromban azt prognosztizálták szakemberek, hogy olimpikon leszek. Atlétikában jó vagyok, tehetséges és rövidtávfutásban és távolugrásban világbajnok, sőt olimpiai bajnok is lehetek. Erre készültem az általános iskola végéig. Majd minden másképp alakult.

Elérkezett a fordulópont az életemben. Egy nagyon nagy változás és elkezdtem ismét futkorászni. A testépítésnek 2005-ben lett vége. Ekkor vette kezdetét a szlogen: „Eddz úgy, mint egy elitkatona!” Futottam, de csak kedvtelésből. Ritkán.

Most 9 km-t futok egy óra alatt és kb. 6 perc 30 másodperc átlaggal futok le egy km-t. 2015 június 18-án 5 óra 30 perckor futni mentem és ekkor 4 perc 18 másodperc átlaggal futottam. Így lett 43 perc a 10 km. Vajon most hol tartanék, ha komolyabban veszem azt, ami boldoggá tesz?

Merj élni! Kezdj élni! Élj! 😉

10,8 km!

65/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Teljesítve‼️

2020 március 05. 06 óra 59 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..