Száztizenhatodik alkalom

Korábban 4-5 órákat aludtam. Edzettem. De nem futottam. Az edzés sem volt nagyon komoly. Most futok. Edzés is egyre inkább megint megy, ahogy régen és ennek köszönhetően 6-8 órákat alszok. Ma viszont többször felébredtem. Nem aludtam jól és érzem fáradt vagyok. Nehezen vissza alszok, megint felébredek. Lehet, hogy a 100 nap nem sikerül? Eldöntöttem, hogy edzés után haza jövök és csak délben futok. Az előrejelzés szerint akkor nem esik az eső. Haza is jöttem, de meg van a sorrend és nem szeretem, ha változás áll be a napirendemben. Ezért megint öltöztem és mentem futni. Találkoztam a kacsákkal. Édes pofák. Futottam és esik az eső. Nem volt nehéz a futás, bár lassabban futottam egy nagyon picivel. Futás végére is jól voltam. Felfrissültem.

Van egy pont, ahol én, az ember kénytelen vagyok szembenézni a kőkemény tényekkel. Látom, hogy olyan út előtt állok, amely az ismeretlenbe visz, de nincs más választásom, mint előre menni. Amíg nem lépek előre, csak egyhelyben fogok toporogni.

10,8 km!

64/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Teljesítve‼️

2020 március 04. 09 óra 13 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..