Százhatodik alkalom

A VERZIÓ

Civilizációnk rabságában élünk. Nem is vesszük észre, hogy valami nincs rendben. Körülbelül most fekszik le az átlag, néhányan még tévéznek kicsit. Reggel kialvatlanul ébredünk és máris rohanás. Munka, gyerek ovi/suli lerak és dolgozunk, mint a gőzgép. Megy a hajtás. Nagyon sokan alkalmazottként meg csak túlélnek. Látszat dolgoznak a hivatalokban, bankban, akárhol irodában. Még el sem kezdődött a munkakezdés, de már várják a munka végét. 8 óra értelmetlenül telik el az életből nap mint nap azért a fizetésért, amivel szintén elégedetlen az ember. Másik 8 óra, 14 óra akár másik munkahely, akár otthoni teendők, vagy mert megérdemlem, pihentető kikapcsolódás, semmittevés és bevásárlás a létszükséges dolgokból (cigi, pia, parizer, cola, liszt, cukor, csoki-jár a boldogság) … Mozi vagy néha színház. Baráti társaságok jó beszélgetések bor/sör/whisky mellett…

Az élet nagy kérdéseinek megvitatása, a kurva politika, a rohad főnök, a kibaszott meló, a…

Évtizedekig. Negyvenes éveikben járó emberek kapnak szív- és érrendszeri betegségeket. Csoda, ha felépül. És egy két kivételt leszámítva semmi sem változik. Utána is marad a régi megszokott élet.

Jön a halál.

Szép kilátások. És én futok. 54.napja. Arra hívom fel a figyelmet, hogy nem szerencsés alkatom van, nekem sem könnyebb, mert én ráérek, mert nincs jobb dolgom.

A legjobb dolog az életemben, hogy szeretem úgy élni az életem, ahogy mindenki élhetne, de senki sem teszi. És szeretem bosszantani az embereket. Visszajelzések alapján sikerrel teszem. És akadnak, akik felébrednek és egészséges életre váltanak. Nekem, a példamutatásomnak köszönhetően.

Te miről írnál, ha szeretnéd a körülötted élőket felébreszteni, hogy éljenek egészségesen?

54/100 nap 10 km futás.

Korán reggel kelek.

10-15 perc meditálás.

6 órakor és 7 órakor ügyfelekkel dolgozok.

Utána futok. Edzek. És a vállalkozást fejlesztem. Ügyfélszerzés. Értékesítés.

Jut idő a gyerekeimre is. Nem csak este látnak. Jut idő a barátaimra is. Nem csak bulizni járunk.

Tartalom. Olyan, mint a kalória. Van ilyen is, meg olyan is. Van jó és rossz. Tápláló és üres.
A zöldségek jó kalória, az alkohol rossz kalória. A zöldségek evése nem menő, és nem okoz különleges érzést, bár ettől energikus és jó közérzetem van hosszútávon. Az alkohol menő, azonnal különleges érzést kelt, pillanatnyi mámor állapot, ami kurva jóóóó, csak hosszútávon nem leszel tőle energikus és végül a közérzetem is szar lesz.

Nem nehéz a választás. Mégis rendszerint a szart válasszuk. 😉

B VERZIÓ

Nincs értelme feladni. Csak hasznos cselekedetek által menekülhetünk meg. A SWAT Training Method azt adja, amit ígér. Megtanít túlélni, minden körülmények között. Vagyis élni tanulsz meg. Élni úgy, aminek születtél. Emberként.

Megkaphatsz bármit, ha eléggé akarod. Csak olyan túláradó lelkesedéssel kell akarnod, amely kitör a tested fogságából és eggyé válik a teremtő erőkkel.

„Pontosan tudom, hogy mit akarok. De kell, aki megmutatja az utat. Sokat tanultam egy célért. Azt kaptam, amire vágytam. Önbizalom, nyugalom, nyitottság, társadalmi komfort… Azonnali változást tapasztaltam. Együtt haladunk és mindenki célba ér. Kinyílik a világ. SWAT Training. Itt mindenki képes a sikerre. Többre leszek képes. SWAT Training. Háromszor 30 NAP! (90 tréningnapot) és folyamatos odafigyelést kapok, ami a haladásomat szolgálja az élet minden területén.

Az önbecsülés egyfajta hozzáállás, az önbizalom pedig hit. Egyik sem tulajdonság, de legfőképpen nem képesség. Az nem képesség, hogy mit gondolok magamról, mennyire hiszek magamban.
A sikerem titka nem egyéb, mint, hogy elhiszem, hogy meg fogom változtatni a világot – hiszen statisztikailag ennek nagyon kicsi a valószínűsége. A siker legerősebb pillére a türelem.

10,48 km!

54/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Teljesítve‼️

2020 február 23. 08 óra 25 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..