Százötödik alkalom

Mindenki a sarat tapossa, csak van, aki közben a csillagokra néz.

Mit jelent ez? Mindenkinek egy élete van és azt kezd vele, amit csak szeretne. A többség nem mer cselekedni, a félelem miatt a többieket utánozva él és tartozik a sokasághoz. És bármennyire is elégedetlen az életével -mondják „Szar az élet!” – de biztonságban érzik magukat, a tömeg megvéd. És a tömegben elvegyülve láthatatlan maradhatok, így kettős életet él az ember. Ma ennek ad publicitást a social media is. Kifelé látszat tökéletes minden rendben van én vagyok a menő életet élő XY. De időnként kijön a szög a zsákból és a celeb + sztár + híres + mindenki ugyan olyan kicsinyes és stresszes/depressziós életet él, mint bármelyikünk. Piálunk, kurvázunk, szórjuk a pénzt mindenre is, bulizgatunk, utazgatunk, járjuk a nagyvilágot villogtatjuk a nagyvilági szelfiket és mégsem találunk lelki nyugalmat. Sanyarog a testünk is lelki nyomorunk tökéletes leképezéseként. Ókor óta ismert tény, ép testben ép lélek!

És vagyunk mi. Élünk viszonylag megbékélve azzal, hogy olyan az életem, amilyen, de erős vagyok és nem adom fel és a hétköznapok munkája, rohanása mellé mégis beiktatok egy óra edzést, vagy futást és kedves próbálok lenni mindenkivel, a családommal különösen, odafigyelek rájuk, ilyenek vagyunk.

És hányan lehetünk olyanok, mint én, aki ezt is felrugva csak és kizárólag önmaga életét meri élni? Nincs társadalmi megfelelési kényszer…

Nem merem azt mondani és nem is feladatom, hogy ez így jó, vagy úgy jó és így kell csinálni, akkor lesz jó, ha… Mindenki el tudja dönteni, hogy milyen életet szeretne élni és azt is, hogy mit hajlandó ezért megtenni. Kényelmetlenségek nélkül semmit sem lehet megvalósítani. Ez a legnagyobb visszatartó erő. Senki sem meri bevállalni a kényelmetlenségeket. Inkább szeretjük megmondani másoknak, pl.: Miniszterelnök urunknak, hogy a 21. században Európa közepén nekem ez és ez jár. Kérem a politika teremtse meg számomra azt az életet, ami nekem jár….

😊

Persze hogy szinte senki sem kap semmit, és mindig elégedetlenkedik mindenki.

A békés harcos útja más. Én ezt követem. Elégedetten teljesítettem tegnap is a 10 km futásomat. Nem tudtam azonnal mit írni, nem volt most olyan élményem közben, hogy mint a vízfolyás máris leírom milyen fantasztikus volt. Mert az volt.

Nekem nagyon tetszik, hogy amit eltervezek azt megvalósítom, hogy akkor és azt teszek, amit én akarok. Tény! Nincs Ferrarim! De még sosem haltam éhen. Valamit lehet, hogy jól csinálok? Az biztos, hogy máshol van a fókuszom, mint általában az embereknek.

Szép napot! Ja! Fussatok, eddzetek! Jó napot!

10,7 km!

53/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Teljesítve‼️

2020 február 22. 13 óra 07 perc

SWAT Training Method – Ahol nem csak a fák nőnek, hanem a lelked is!

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..