Százegyedik alkalom

Már három órája azon gondolkodok, hogy mit írjak a mai futásról. Ez egy ilyen nap?! Futottam. Egyedül. Természetben. Szabadnak érzem magam. Jó volt. …

Új nap virradt! És én, a hős mesemondó ismét teljesítettem a lehetetlent. Mert megcsinálom. Mert jó! Mert így alakítom az életem, hogy minden értékes és jó dologra jusson időm. Így alakítom! Nem mások alakítják? Nem a munkahely? Nem a munka? Az életem nem ebből áll. Nem robot vagyok. Ember, aki él, és ha már így van, akkor örömmel teszem. Élvezem az élet lehetőségeit. Azzal foglalkozok, ami éltet, ami boldoggá tesz.
Tanulmányozom a gyerekeket. Többnyire a sajátjaimat, de más gyerekeket is megfigyeltem a játszóházban, játszótéren. És az a közös bennük, kivétel nélkül minden gyerek, hogy cselekszenek.

Példát vehetünk a gyerekekről, ahogy mindent felfedeznek. Folyton cselekszenek. Nem halogatják a dolgukat.

Azért jó a SWAT Training Method, mert nem csak a testedzésről tanulok mindig valami újat, hanem megtalálom benne önmagam is. A SWAT foglalkozások során annyi bölcsességet, tapasztalatot kaptam magáról az életről, valamint arról, hogyan legyek jóban önmagammal és másokkal, így jobbá téve kapcsolataimat. Szóval ez csodálatos.

Mondják a barátaim, hogy ezt is tanítani kellene az iskolában. Addig is tanítja a SWAT Fitness Team gyerekeknek, nőknek és férfiaknak, kicsiknek és nagyoknak.

Mindenesetre én hálás vagyok, hogy rátok találtam!

10,4 km!

49/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Teljesítve‼️
2020 február 18. 09 óra 02 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..