Századik alkalom

Emlékeztek? A Gyűrűk Ura filmben a Két Toronyban hangzik el „Új nap virradt!”
Ugyanígy történik ez Aprajafalván is! Köszönöm a sok választ! Nagyon sok hupikék törp él a törpök falujában és szinte az összes törp nevét felsoroltátok!

Egyébként teljesen mindegy, hogy szerinted melyik hupikék törp vagyok, ugyanis mint tükör, valójában a megnevezés rád illik. Valójában te vagy az a törp. Most, hogy ismered magad, tisztában vagy azzal, hogy milyen munka vár rád. Gondolom nem vagy elégedett azzal a hupikékkel, aki vagy. Te más vagy. És jól érzed. Valóban az vagy, aki lenni szeretnél és azért vagy most az, aki, hogy el tudd végezni a munkát, amelytől azzá válhatsz, aki lenni szeretnél. Ha elvégzed a munkát és az leszel, aki vagy, akkor beteljesíted sorsodat. Boldog leszel mert az életed kiteljesedik és minden értelmet nyer és élvezni fogod, legyen bármi is az, ami az életedben lennie kell.

Amíg problémákat látsz, addig az életed el sem kezdted. Csak történik a sors, amit kiszabott rád az Úr! Ha már megoldandó feladatokat látsz, akkor az életed kezded felfedezni és élni. Ez az önismeret útja, nem elhagyható a testedzés sem. Egység vagyok! Megbonthatatlanul. Ép testben ép lélek!

Ha a boldogság eluralkodik rajtam és már a megoldandó feladat is oly örömet okoz, hogy egész nap boldogan élek és teszek-veszek, akkor élem igazán az életem!

Az adottságaimmal maximálisan élve világosan látom, mi számít nekem igazán. Tudom, miről szól az életem. Mert végső soron az egyetlen dolog, amelyre nézve soha nem szabad kevesebbel beérnem, Isten nekem szóló elhívása, velem kapcsolatos terve, az a hatás, amelyet általam szeretne elérni a világban. Istennek az életemre vonatkozó tervével kapcsolatban nem érhetem be kevesebbel. Ha azt az életet akarom élni, amelyre Isten teremtett, akkor le kell állnom a próbálkozással, hogy az legyek, akinek mindenki más látni akar.

FELADATOD MÁRA ÉS MOSTANTÓL MINDEN NAPRA AZ, HOGY AZ ÉLETED VÁLLALKOZÓJÁVÁ VÁLJ! MEGINT OTT TARTOK, HOGY… CSELEKEDJ!!!

10,32 km!

48/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Teljesítve‼️
2020 február 17. 11 óra 25 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..