Kilencvenkilencedik alkalom

Sokkal több hibát vétettem, mint ami eszembe jut. Több harcot veszítettem, mint amennyit megnyertem. De soha nem adtam fel! A pozitív hozzáállás nem azt jelenti, hogy mindig minden sikerül. A negatív viszont csak kudarcot eredményez.

Új nap virradt Aprajafalván! Mentem futni. 10 km teljesítve. Ma is lassú futás volt tervezve és így is lett végrehajtva. Megint találkoztam Zitával, szembe futott velem. Öröm volt a találkozásunk. Összepacsiztunk és mentünk tovább.

Futás közben gyönyörködöm a táj szépségeiben, a természet apró csodáiban és a következő gondolaton…

Ha nemcsak elvennénk a Földtől, hanem táplálnánk is, akkor szívesen működne együtt velünk.

Kicsit megfordítom és ez így hangzik. Ha nem csak használnám a testem, hanem táplálnám is, akkor bebizonyítaná neked, hogy a betegség nem korral jár! Idősen is élhetünk fitten, egészségesen. Ehhez viszont el kell kezdenünk cselekedni!

Cselekszek! Futok! Naponta 10 km-t! Remélem felhívom a figyelmed, hogy te is cselekedj! Te is felhívod szeretteid figyelmét tetteiddel, hogy cselekedjenek!

A gondolat még nem megvalósulás! Csak azok az emberek jutnak előbbre, akik tesznek is érte. 100 napnak most már mindjárt itt a fele! 😊

VISSZA APRAJAFALVÁRA! HA ÉN HUPIKÉK TÖRP VAGYOK, AKKOR KI VAGYOK?

10,32 km!

47/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Teljesítve‼️
2020 február 16. 09 óra 37 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..