Kilencvenhetedik alkalom

Ez a 100 napos kihívásom 45. napja. Teljesítve! ✔️

Nem számít, hogy hiszek egy módszerben vagy sem, mert ami hatásos, az hit nélkül is működik.

Azt vettem a fejembe, hogy mindennap futok 10 vagy több km-t. A 30 nap kihívása után nem hagytam abba, hanem tovább folytatom, így jutottam el a mai naphoz. 45.

Megfigyeltem, hogy a legtöbbet sosem azok panaszkodnak, akiknek a legnehezebb az életük. A panaszkodás a tétlen emberek népszerű sportja.

Az életben minden változtatáshoz nagy bátorság kell. Sokan erre képtelenek, mert biztonságra törekszenek bármi áron, akkor is, ha ez az ár valójában egy boldogtalan élet.
Ahhoz, hogy változtassak, fel kell ismernem, hogy boldogtalan vagyok, mert nem olyan az életem, amilyennek megálmodtam… Vagy beletörődök, mint szinte mindenki, mert ez a sors, és a sors ellen nem lehet mit tenni…

Mindaddig, míg a tudattalan nem válik tudatossá, addig a tudattalan fogja meghatározni az életedet, és te sorsnak fogod hívni.

Egyetlen lehetséges út áll előttünk és ez nem más, mint a cselekvés.

Ha már eléggé fáj, már gondolkozol azon, hogy tenni kellene valamit, akkor ragadd meg a pillanatot és …

Figyelj!

Csukd be a szemed és számolj 5… 4… 3… 2… 1… és cselekedj! Felejtsd el a félelmeid! Mert megbénít. Cselekedj! Nem kell tudnod, hogy hogyan jutsz célba! Csak cselekedj! Minden rendben lesz!

Meg akarod ismerni önmagad?
Három dolog közül is választhatsz, ezek a legjobb önismereti utazások:
– vállalkozás,
– párkapcsolat,
– gyermekvállalás.
A legoptimálisabb, ha mindháromban benne vagy, akkor biztosan könnyebben találsz olyan nézőpontot, ami miatt könnyebben legyűröd a félelmeid bénító erejét.

Cselekedj! Hidd el, a pénz a legkevesebb! Ezt a szlogent a maffiozók című filmből vettem. Valóban így van és nem csak akkor, ha sok pénzed van. Akkor is igaz, ha semmid sincs.

Pénzt spórolhatok, de amit meg kell tanulnom ahhoz, hogy a megálmodott életemet élhessem, cselekednem kell. Tanulnom kell.

Mindenképp fizetek valamivel. Én döntöm el, hogy ahová el szeretnék jutni, oda 10-20 év alatt jutok el, vagy néhány hónap, 1-2 év is elég.

Milyen hamar szeretnéd az álmaidat?

A kíntól és keservektől semmi sem véd meg. Nem érdemes sokáig kínlódni! Ha megálmodtam az életem és tudom hová igyekszek, a legkifizetődőbb megoldás, hogy olyanokkal veszem magam körül, akik már előttem járnak! Akik már megcsinálták! Akik már ott vannak, ahová én még csak vágyok! Tőlük lehet és tudok tanulni.

Nem 10 év múlva szeretnék boldog lenni. Most vagyok boldog, mert én már az álmaim felé haladok.
Még nem vagyok ott, de oda jutok, mert cselekszek.

KÉRLEK, TARTS TE IS VELEM! CSELEKEDJ! MOST!

10,33 km!

45/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Teljesítve‼️
2020 február 14. 06 óra 05 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..