Kilencvenharmadik alkalom

Van olyan, amikor a futás jobban megy, mint az írás. És van olyan is, hogy a futás és az írás is jól megy. Meg olyan is van, hogy a futás is jól megy meg az írás is jól megy.

Új nap virradt! Ez egy 100 napos kihívásban már szinte unalmas? Még csak 41 százalékát teljesítettem. Vagy pont ettől inspiráló, hogy bármi történjen is az idő múlásával, egyvalami állandó? Mégpedig az, hogy törekszem arra, hogy jobb legyek, mint tegnap voltam.

Unalmas. Mondják azok, akik sohasem jutnak el sehova. Mondják, akik el sem indulnak. Mondják azok is, akik elvégeztek egy 30 napos programot, majd büszkén hátra dőlve nem csinálnak semmit. A 31. naptól eltelt 3 és fél év és ott tartunk, mint az első nap.

Ez kinek a hibája? A programé? Az emberé, a mentor, edző hibája, aki tanítani szeretne valamit? Mások hibája? Mi lehet a gond?

Sültgalamb effektus? Ennyire igaz lenne és ily egyszerű emberek milliárdjait megtéveszteni és rabságban tartani? Már az ókor nagyjai rájöttek arra, hogy:

Divide et impera – Oszd meg és uralkodj!
Panem et circenses – Kenyeret és cirkuszt

És mindenki jóllakott és mások állmainak él. Megelégszel azzal, hogy dolgozol és van pénzed arra, hogy néha szórakozz, pihenj, üdülj. Az idős kornak is elfogadott ténye, betegen élünk, azért az orvos, az tudja mire mi való. És mesterségesen előállított anyagokat hívunk gyógyszernek. Sikert akarunk úgy, hogy nem teszünk semmit sem érte.

Szar az élet! Ez van. Egyedül mit tehetnék? Jó tartozni valahová és ott biztonságban érzem magam. Mindenki ugyanazt csinálja: SEMMIT.

Amikor azt mondod, hogy ez nehéz, az valójában azt jelenti, hogy nem vagy elég erős ahhoz, hogy harcolj érte. Ne mond többet, hogy nehéz. Gondolkodj pozitívan! Ennyire egyszerű a másik oldal is. Persze nehéz, mert tenni kell érte. Magától nem fog menni. Csakis tőled fog működni. Ahogy az elégedetlenséget, stresszt, boldogtalanságot működteted. Fordítsd meg! Az is működik.

Na! Jobb? Jobb már?

Az ember személyisége a viselkedésében fogalmazódik meg. Amit folyamatosan ismételgetsz, az vagy te. Hagyd abba a kesergést!

Kár, hogy divattá vált az önfejlesztés. Inkább természetes igényként kellene vele élni.

Mire mutassak példát? Keseregjek veled? Inkább futottam 11,39 km-t!

Inkább edzek és tanulok! Ezzel segítek neked! 😊

A szokottnál is jóval tovább tartott ezt megírni. Nem szeretem, mikor mást írok, mint amit elképzeltem. Fáradt vagyok! Érzem.

Most van itt az ideje az edzésnek. Vár az erdő! Sietek! A küzdelem órája következik!

11,39 km!

41/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Futááááás‼️

2020 február 10. 08 óra 49 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..