Kilencvenegyedik alkalom

Felébredtem. Reggel van. Megy a szokásos rutin. Edzés…, de ez nem az enyém. Mentoráltam pótolja az elmulasztott pénteket. Hideg van. Lengén öltöztem. A futás kezdése előtt arra gondoltam, hogy 100 napos kihívásom van. De nem kívánom én ezt most. De ha most haza megyek, napközben már nem lesz kedvem hozzá és biztos, hogy nem is fogok jönni, hogy meglegyen a mai.

Míg az edzés levezetése zajlik önmagamon gondolkodok és a futáson. Igazából nincs nagy baj. Hozzákezdek és máris jó lesz. Sőt, mivel átfagytam egy póló és nadrágban a mínusz 4 fokban, már kellene is futni, hogy kimelegedjek.

Én kitaláltam az életem. És aszerint élek. Jó és szép életem van. Na nehogy már nyavajogjak itt magamnak!

Azt akarom, hogy boldog legyél! Ha boldog akarsz lenni, ne fogadd el késznek ezt a világot. Találd ki magadnak. Találd ki, hogyan kell megteremteni saját valóságodat. A saját szabályaiddal. És még nem írtam, de most igen, ez is szlogenem, de jut belőle mindenkinek…

Enyém a végtelen!

Futok és élvezem. A megfagyott testem izmai nyikorogva munkába állnak, szépen, óvatosan első km-nél már kimelegedtem, mehet a szokott tempó.

Hív az élet! Tudod mi az első szabálya?

Tedd azt, ami boldoggá tesz! Lévén, hogy 3 a magyar igazság így az életnek is van még kettő fő szabálya. A második, hogy soha ne add fel! A harmadik, hogy mindig emlékezz az első kettőre!

11,11 km!

39/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Futááááás‼️

2020 február 08. 07 óra 04 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..