Kilencvenedik alkalom

Álmaim határait, mint hű testőröm vigyázom,
Vágyaim imáimmal és cselekvéssel támogatom.

FM 21,21 Sláger Rádióóóóóó!

Mi az élet! Körbenézek és annyi lehetőség. Mindenki sikerre, csillogásra vágyik, de kevesen tesznek érte, hogy az álom megvalósuljon. És többnyire a megvalósultak is énekesek, zenészek, színészek, sportolók … akiket körbe vesz a csillogás. De lehetséges ez? Egyáltalán kell nekem a csillogás? Nekem, aki sárban futok, kúszok-mászok, edzek… Amikor szélviharban fára mászok és a fák meg kidőlnek a közelemben, nem gondolom, hogy csillogásra születtem. Mondták már kicsi korom óta, hogy őrült vagyok. Sőt hivatásosként pszichológusi felülvizsgálatra is elküldtek 15 éves szolgálati viszonyom alatt háromszor is, de soha nem voltak képesek elérni azt, hogy leszereljenek. Pedig akadt parancsnok nem egy, aki alkalmatlannak szeretett volna látni, hogy eltávolítson a haza és kedves társadalmunk védelmétől.

Őrült vagy. Mondták sokszor, sokan. Szeretek őrült lenni, ha már a kihívásokat, mint ajándékot örömmel mindig elfogadtam ezzel olyan embereknek okozva bosszúságot, akik parancsnokként motiválás és példamutatás helyett csak parancsolgatni tudnak a meleg irodából. Gőzük sincs, mi az élet!

Kimentem az erdőbe és megmásztam a kedvenc fámat, melyre két évvel ezelőtt figyeltem fel. Még sosem másztam fel rá. Mert nem is akartam, mert mit szólnak… Mert én is szégyenlős vagyok. A szélviharban csak én voltam meg a fák, na és a szél. Felmásztam rá a közepéig. Erős nagy fa. Vastag törzse és nagy ágai csak úgy hajladoztak a szélben és recsegett, ropogott. Erősen kapaszkodtam és üvöltöttem: Hallod, szél! Tombolj! Gyereeeee! Döntsd ki a fát, amire felmásztam. A szél tombolt, de csak szelíden. Így is majdnem leestem. Ilyenkor olyan hormonok szabadulnak fel, hogy waow… Eszméletlenül jól érzem magam, és ez legális és egészséges drog. Nem kell nekem alkohol, sem semmi. Nincs ehhez fogható!

Őrült akarok lenni. A fa kiállta a próbát. Hálásan öleltem és suttogtam neki: Köszönöm!

Ne átlagos emberekkel vedd körül magad!
Az őrülteket keresd!
Átlagos az, ha nincs pénzed…
Átlagos az, hogy túlsúllyal küzdesz…
Átlagos az, hogy tönkremegy a kapcsolatod…
Átlagos az, ha gyógyszereket szedsz…
Átlagos az, hogy hónap végén még van befizetetlen számlád…
Átlagos az, hogy adósságaid vannak…
Átlagos az, hogy előítéleteid vannak…

Én őrült akarok lenni. ÉN!
És te?

21,21 km!

38/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Futááááás‼️

SWAT Training Method = A lélekkel és elvekkel rendelkező gyakorlati pszichológia – Neked megalkotva, ahol a távolság közted és a természet között eltűnik. Ahol nemcsak a fák nőnek, hanem a lelked is.

2020 február 07. 08 óra 07 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..