Nyolcvankilencedik alkalom

Enyém a végtelen…

15,01 km

Új nap virradt és 10 ezer ember lép be egyszerre a pokol kapuján. Megy a sereg és amint belépünk megtorpanunk. Nem erre számítottunk. Minden békés. Néma csend. A pokol tüze és sivár pusztaság helyett gyönyörű élet. Hófödte hegycsúcsok a kéklő ég messzeségébe vesznek. Zöldellő síkágok legelésző állatok, gyümölcsfák… amott patak csörgedez. Illúzió ez. Ne dőljetek be a Sátán hatalmas és tud rólunk, mi több játszik velünk. Gyerünk, előre! De csak óvatosan. Tartsd nyitva a szemed. Lengén öltözött tünde lányok csábítanak, kedvesek… Nagy a hőség, forró a páncél és hűs a patak vize. A harcosok páncéljukat ledobva inni kezdenek. Szörnyek képét látják a patakban tükröződni.

Elvesztünk? Oly erővel állunk szembe, melyet csak egyféle módon győzhetünk le. Páncéljain után a fegyvereinket is eldobjuk és körbe ülünk, egymással szembe. 10 ezer harcos és béke honol szívünkbe. Nem harcolni jöttünk. Nem pusztítunk. Az a pokol seregének feladata. Mi szeretetet és igaz hitet, békét hoztunk az elkárhozottaknak. Vérszomjasan ránk rontanak, de hiába. Hozzánk nem érhetnek. A békénkkel nem tudnak mit kezdeni. És oda lett az illúzió szép világa fellobbant a pokol tisztító tüze, minden ég és hamuvá lett.

Elcsendesedik a vihar. És csak 10 ezer ember lélegzete hallatszik. 10 ezer ember ereje megváltoztatta az életed! Isten bennünk él. Ha felismered. Nem árthat senki sem neked. Nincs lehetetlen, ha bátor szív vezet.

Cselekedj!

Figyelj,
tanulj és
cselekszel, a győzelmet nem kerülheted el!

SWAT Training Method = A lélekkel és elvekkel rendelkező gyakorlati pszichológia – Neked megalkotva, ahol a távolság közted és a természet között eltűnik. Ahol nemcsak a fák nőnek, hanem a lelked is.

Aki legyőzi a félelmet, az mindent legyőz!

15,01 km!

37/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Futááááás‼️

2020 február 06. 07 óra 33 perc
________________________________

Enyém a végtelen, futok rendületlenül… De ma nehéz volt elindulni. Már nem futni menni volt nehéz, hanem maga a futás. Már 500 m-nél 180 körüli volt a pulzusom, lassítottam és így visszament 160-ra majd 150-re beállt és így futottam tovább. Kettő km után már semmi bajom nem volt. 8 km és a híd alatt átmentem be az erdőbe. Ott készítettem néhány képet és indulás vissza. Ahogy futok felfelé a töltésre látom, hogy előttem fut egy nő. Uh – ki eeeez? De nagyon gyors én nem gyorsítok, vissza is kell érni. De felérve a tempóm kezdi ledolgozni a hátrányt. Utolérem és egy új tündérkével találkoztam. Tünemény ez a nő, ahogy mellé értem, rám néz és szinte azonnal rávágja „Te vagy az, aki posztolni szokott!” -Igen, mondom.

…. (ez a mi titkunk) 😊

Beszélgetünk és futunk. Majd közös fotó a bizonyítéka annak, hogy mi futás közben találkoztunk. Ahogy a kamionosok és a motorosok és a …, így a futók is összetartó kis társadalmat alkotunk. Örülök a találkozásunknak, ismét egy csodálatos SuperGirlt sodort az élet utamba. Szeretem az ismerőseimet. Kivétel nélkül jókat tudunk beszélgetni és a futásnak, a közös szenvedélyünknek köszönhetően szinte mintha régi ismerősök lennénk ment a csacsogás.

Életünk minden eseménye a hasznunkra van valamilyen módon. Nekem lett egy új ismerősöm! Köszönöm!

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..