Nyolcvannyolcadik alkalom

Enyém a végtelen.

14,20 km

Kürt hangja hasít a hajnal csendjébe… Majd ismét néma csend… lenne, ha nem hallanám visszafojtott lélegzetem és 10 ezer társam visszafojtott lélegzetét hallom… Hátra nézek, mert előttem csak a végtelen… Ꚙ

Mögöttem 10 ezer harcos. Leheletük párája veri vissza a csillagok fényét, és néha a felhők takarásából előbukkan a hold és 10 ezer páncélon csillan meg a fénye. Félelmetes, ahogy így rezdületlenül állnak némán, és csak a visszafojtott lélegzetüket hallom. Bámulatos, mind engem figyel, minden rezdülésem követik.

Csak parancsodra várnak, Nagyuram! Új nap virradt! Lassan tennünk kell valamit! Visszafordulok és a mellettem álló alakra nézek. Megismerem. A segédem és fegyverhordozóm. Hű társam. Mentorom. Tanárom. A korát tekintve apám lehetne. Valahol az is. Hiszen apám a nagy csata után nem tért haza. Ő támogatott és tanított. Neki köszönhetem a 10 ezer embert, akik mögöttem felsorakozva csillogó páncélban állnak és követnek, bárhová is megyek.

Eddig álmodtam, de most éber vagyok. Segédem megfogja a kezem, jelzem neki, hallottam, amit mondott. Hátratekintek és ott a 10 ezer lovag, akik eljöttek velem a pokolhoz. Itt vagyunk. Két lépésre állunk a pokol bejáratától. Annyira néma csendben jöttünk, hogy senki sem vette észre, e hatalmas sereget. Vagy lehet, hogy pont csapdába esünk, és tudják, itt vagyunk? A pokolban a démonok, csak ők vannak egymillióan. Itt áll 10 ezer ember ereje két lépésre a pokoltól… és most…

Eszedbe se jusson! Természetes, hogy csak egy döntés, egy akarat születhet. Cselekszünk. Ha már eddig eljutottunk, bizony mondom néked, bemegyünk. Nincs parancs, nincs kényszer, mindenki haza mehet a szeretteihez. Senki életét nem teszem kockára. Nincs hozzá jogom. És nincs hozzá szívem sem!

De egyikőjük sem mozdul. Bátrak mind egy szálig. Halált megvető bátorságuk annak tudható, hogy mind családapák, és szeretik az otthon maradtakat. Példamutató és hősies elszántságuk csakis nekik szól. Miért vagyok én mégis a vezérük?! Mert inspiráló számukra az, hogy egyedül is bemegyek és megküzdök értük, bármi is van odabent. Mert a szedett-vedett társaságot összefogtam, koordinálom és … Gondolom, megértették, hogy együtt, összehangoltan erősebbek vagyunk.

Tízezer ember ereje két lépésre a pokoltól! (Ha tetszett, folytatom.)

Csak egyetlen kérdésre kell választ adnod! Hogyan végződik majd ez a nap?

14,20 km futás + SWAT Training

Nincs számomra határ. Enyém a végtelen… 😊

14,20 km!

36/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Futááááás‼️

2020 február 05. 06 óra 27 perc

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..