Nyolcvanhetedik alkalom

Enyém a végtelen…

10,33 km

Reggeli forgatag! Tülekedés az utakon, a járdán, a buszon, trolin… Dudálás, kiabálás, ökölrázás, erre a másik csak felemeli középső ujját… Gyönyörűbbnél gyönyörűbb gesztusokat osztogatunk egymásnak. A francba, de nem kellett volna most indulnom futni. Cikáznak nagy sebességgel a kerékpárosok a járdán, a gyalogosok röpködnek szerte szét, hogy el ne üssék őket. Egy fiatal legény viszont beleáll, márpedig ő járdán van és azért is lassan sétál, nem siet iskolába, 16-18 éves lehet, a kerékpáros elrántja a kormányt így is épp elkerülve az ütközést és szitkozódik. A srác meg… „Rohadj meg a járda gyalogosokéééé!!!” Ámulok és bámulok! Hol van az élet öröme? Hova siet mindenki? Egyáltalán miért rohannak? Ez a sok felgyülemlett indulat, feszültség, ami néhányukból előtör! Megunom, hogy ezt látva elképedek és inkább mosolygok miközben figyelek a biztonságomra. Ráérek, nem sietek sehová, csak futni megyek. Mindenkit elengedek inkább… Nem rongyolok mások elé, mint néhány autós és dudálnak és dudálnak… Idegesek na! Ez reggel mindig így megy az EPAM előtt.

Nyugodtan kivárom mire mindenki elmegy. Öt percet kellett várnom és ekkor kényelmes tempóban, de figyelmesen átsétáltam a túloldalra. Alig, hogy átérek, már minden megy a szokott száguldozós minden irányba rohanás.

A túloldalon sem jobb a helyzet. Gyalogosok és biciklisek oda-vissza. Szorosan a beton gáthoz húzódva futni kezdek. Jönnek mennek el mellettem. Mögöttem nagy fékezéssel egy biciklis korombeli férfi, mert szemből is jött kettő biciklivel. Kicsit megizzadtam, most nem ütöttek el, megúsztam. Szembejövők el és mögöttem lévő is tekerni kezd. „De nagyon ráérsz! Majd hátrafordulva mondja még… B@*… a többit nem fordítom le. Nem fontos. Kedvesen rámosolygok és a kezemmel intek neki – Szép az élet! – felkiáltással és futok tovább némán. Úgysem értene semmit. Az ő élete is rohanás. Küszködés. Hajtás. Menni kell, mert… ő tudja miért. Én is tudom miért megyek másképp, máshogy, ellenkezőjeként, mint a többség.

Ezek a kis incidensek sem zökkentenek ki. Szép az élet. Esik az eső. A futás már megvolt. Most edzeni megyek a Tisza mellé az erdőbe. Olyan Military Style edzés ez.

Szóval én ráérek! Könnyű nekem! Stb… 😊

Ajándék ez az eső! Ha keresnél 13 órától 15 óráig az erdőben találsz!

Csodás feltöltődést nektek! Élvezzétek ti is az életet! 😊

Mindannyian példaképek vagyunk. Akár akarjuk, akár nem. Amilyen életet kívánsz gyermekednek olyan példát mutass neki.

Egészségre fel!

10,33 km!

35/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Futááááás!!

SWAT Training Method = A lélekkel és elvekkel rendelkező gyakorlati pszichológia – Neked megalkotva, ahol a távolság közted és a természet között eltűnik. Ahol nem csak a fák nőnek, hanem a lelked is!

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..