Nyolcvanhatodik alkalom

Enyém a végtelen… 

10,06 km

Nem birok aludni, egész este csukott szemmel forgolódok és járnak a gondolataim, hallom a lépéseiket, reccsen a súlyuk alatt a parketta/járólap mikor mi. Google internetes múzeumot vagy inkább képtárát nézegetem és Leonardo da Vinci képei jönnek és csodálom. Nem alszok, nem is értem miért mert fáradt vagyok, de ha így van, kihasználom az időt arra, hogy töltekezzek, kikapcsolódjak, meseszépet nézzek. Mary Magdalene, a festmény, mint művészi alkotás szép, a nő már… nem rossz-nem rossz, de nekem nem tetszik lapozgatok és bumm… Anghiari csata, amit félbehagyott és azóta elveszett.

Anghiari egy nagyon szép kis középkori hangulatot árasztó, de mégis hangulatos, barátságos város. Hírnevét leginkább egy elhíresült csatának köszönheti. Ez a bizonyos csata a milánói herceg serege felett a firenzei zsoldoshadsereg győzelmét hozta. A csata érdekessége az, hogy mindössze 4 órán keresztül tartott, egyetlen áldozata volt, de az is valószínűleg nem kard által halt meg, hanem leesve a lóról halálra taposták. A festménye viszont valós csatát ábrázol. Leonardo da Vinci – A létező legnagyobb ámítás az ember saját véleménye.

Elgondolkodtam ezen. Példát szeretnék mutatni a gyerekeimnek és ember társaimnak is. Elmondom a véleményem, azt, amit gondolok. Motiválni segítek. Inspirálok másokat is a cselekvésre. És itt van. A Mester megmondta. Igaza is van. De…

Amitől mégis működik az, amit csinálok? Mert a cselekedeteimmel is üzenek. Ezzel üzenek elsősorban.

Ti is így üzenitek a világnak, hogy mozduljanak meg, mert a csoda bennük van.

Mindannyian példaképek vagyunk. Akár akarjuk, akár nem. Amilyen életet kívánsz gyermekednek olyan példát mutass neki.

Egészségre fel!

10,06 km!

34/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Futááááás‼️

SWAT TRAINING METHOD = A LÉLEKKEL ÉS ELVEKKEL RENDELKEZŐ GYAKORLATI PSZICHOLÓGIA – NEKED MEGALKOTVA, AHOL A TÁVOLSÁG KÖZTED ÉS A TERMÉSZET KÖZÖTT ELTŰNIK. AHOL NEMCSAK A FÁK NŐNEK, HANEM A LELKED IS.

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..