Nyolcvanötödik alkalom

Enyém a végtelen.

11,00 km

Egy picike történet, amit a mai futásom során tapasztaltak indítottak bennem. A hajóháznál lévő buszmegállóban áll két nő. Közvetlenül a táblánál egy kb. 80 éves idős néni, tőle visszább 10 m-re egy fiatal, alig húsz éves lány. Mindketten észreveszik, hogy szélvész tempóban közeledek kb 8-as átlaggal, mert be kell melegednem és a gerincsérv addig nem engedi a gyorsabb iramot, még küzdök és a lábaimra figyelek, hogy egyáltalán legyen benne erő és bírjak menni … nehogy mint a kártyavár összedőljek… 😀

Ahogy közeledek mindketten elfordítják a fejüket és maguk elé néznek. A néni a földet, a lány előre a messzeséget fürkészi. Odaérek és köszönök, hogy „Jó napot!” mindeközben mosolygok, mint Tom Cruise a fogkrémreklámban. A csaj rám néz és mert dohányzik kapom a nagy füstöt. 😀 Hát ennyi a reakcióm vigyorgok levegőt visszatartva és a figyelmem már a nénin van. Jó napot kívánok! Erre már emeli is a tekintetét rám mosolyog közben tőlem a szokásos csókolom is elhangzik és sugárzó jókedvvel vissza köszön Jó napot!

Buddha idézet jut az eszembe.

A szenvedés az emberi tapasztalás része. Az emberek fájdalmat okoznak egymásnak. Mi fájdalmat okozunk másoknak, és a többiek fájdalmat okoznak nekünk. Ennek felismerése nem más, mint tiszta látásmód.

Megfordítom. Örömöt okozok másoknak és mások is örömöt okoznak nekem. Hihihi… neeem nem. Nem mentem át 18-asba. Örömokozás az is, hogy a másikra mosolygok, köszönök. Ezzel jelzem felé, hogy bár nem ismerem mi az ő története, milyen utat járt be, de tisztelettel és elismeréssel bátorítom, hogy csak így tovább. Nagyon ügyes. És ugyanezt kapom vissza is.

Szerelmes vagyok az idős nőkbe. Igen! Mert nők és emberek… Van még remény! A mai fiatalok, ha akarnak tanulni, hát van kitől. Nem számoltam az idős néniket, akikkel a futásaim hoztak össze, de egyet sem tudok említeni, aki másképp reagálta volna le találkozásunkat.

Sokkal emberibb lenne a világ, ha a technikai fejlesztések helyett az önfejlesztés lenne napirenden!

Hála és szeretet, kedves nénik, nők, hölgyek, lányok!

11,00 km!

33/100 nap kihívás… ✔️️✅✅Futááááás!!

SWAT TRAINING METHOD = A LÉLEKKEL ÉS ELVEKKEL RENDELKEZŐ GYAKORLATI PSZICHOLÓGIA – NEKED MEGALKOTVA, AHOL A TÁVOLSÁG KÖZTED ÉS A TERMÉSZET KÖZÖTT ELTŰNIK. AHOL NEMCSAK A FÁK NŐNEK, HANEM A LELKED IS!

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..