Hetvennyolcadik alkalom

Enyém a végtelen.

10,04 km

Felderítők mennek hosszú éjen át,
Kiséri útjukat az arató Halál,
De ők messze tűnnek ködként,
egy szebb egy jobb jövőért,
Küzdenek csak küzdenek tovább!

Hogy éljen fényben örökké szép Hazám!
Hogy büszkén nézzen fiára jó anyám!
Egy kedvesért, egy csókért,
egy szőke-fekete-barna-vörös hajú lányért,
Nem érdekel bennünket a halál!

Mélységi felderítőként futottam, mentem az úton és a megérzéseimre hallgattam. Ismét jól tettem, mert megtaláltam Dr. Gött Zoltán földbirtokos által épített kastélyt, ami 1920 körül épült. Az igazság az, hogy ez nem kastély, hanem valami kisebb épület és ide járt Kádár János, Losonczi Pál és Lázár György vadászni. Ezeket az infókat nem tudtam, csak kiderítettem és mint apró érdekesség írom most… Remélem érdekel valakit rajtam kívül is ez a kis történelem.

Táblával figyelmeztetik az ide érkezőket, hogy fegyveres biztonsági őrség, kamera és kutyával őrzött területhez érkeztem. Nincs bekerítve, így a sorompót megkerülve bementem. Egyetlen és nagyon barátságos kutya van amelyik fázott mert elő sem jött a házából. Készítettem néhány fotót. Nincs jó állapotban az épület. Csendes és szép alföldi mezőgazdasági területen fekszik. Rengeteg az őz és nyuszit is sokat láttam.

Futok. Mert szeretek futni, szeretem önmagam, szeretem az egészségem, szeretem a fittségem, szeretem a tájat, szeretem a természetet, szeretem a fákat, a füvet, a földet, a vizet, az állatokat, amelyek megmutatják magukat, azokban gyönyörködök. Az illatukat.

Futok, mert a katonaságnál is ezt csináltam. Futva közlekedtem mindenhova. Nem csak én, mindenki, aki felderítő katona. Csak akkor nem futottunk, amikor harci kiképzésünk volt és rejtőzködni, lesben állni, megfigyelni… stb. kellett.

Elég sokat futottam már, de amióta számolom ez a huszonhatodik napom a harminc napos kihívásomból. Mindjárt vége.

Határtalan boldogság és szeretet, hogy magyar lehetek és futok veletek!

10,04 km

26/30 nap kihívás… ✔️️✅✅ Futááááás!!

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..