Hetvenhetedik alkalom

Enyém a végtelen.

10,01 km

A kommunista forradalmi dal hatására Tiszaföldváron elindultam megkeresni Kádár elvtárs vadásztanyáját. Mivel 5 km-t futottam és csak a volt mezőgazdasági repülőtérig jutottam, holnap megkeresem. Végig betonozott úton futottam. Ahhoz képest, hogy szocializmusunk dicső korszakából származik ez az út és nincs karbantartva, egész jó állapotban van.

Rengeteg őzet láttam. Kisebb nagyobb csapatokban voltak, de minden felé. Először mikor észrevettem őket, 7 őz futott velem egyirányba bal oldalamon és meg-megálltak és néztek, hogy most ráérnek, vagy fussanak… vagy nem tudom min gondolkodtak. A szemem jobban lát, mint a kamera, leakartam fotózni őket, de nem sikerült. Elfutottak. Majd jött megint 5 őzike. Egyszer láttam 18 őzt. Na ők bátrak voltak és erőt demonstráltak. Már egész közel jártam hozzájuk, tisztán láthatóak voltak és ők csak néztek, meg se moccantak. Kb. 300 m lehetett közöttünk. Elővettem a telefont, bekapcsoltam a kamerát és elkezdtek rohanni, de mint a szélvihar olyan gyorsan futottak. Mire fókuszba raktam volna őket a köd elnyelte pompás látványukat. Azért később homályos felvételt sikerült 7 őzikéről készíteni.

Tiszaföldváron, ahonnan indulok 1 km a vasútállomás és azon túl ott a szabadság, a természet, a barátságos és békés vadon. Se emberek, se autók, se kutyák, semmi. Csak a vadvilág állatai, ha szerencsés vagyok és figyelek. Még Nyúl Péterrel is találkoztam. Szegény annyira megijedt, hogy eszét vesztve rohant el, még a kék kabátját is elhagyta.

Kis és nagy bárányokkal is találkoztam. Madarakkal. Egy Rétisast is láttam. Csodás futópadom telis-tele meglepetésekkel. Szeretek futni. Szeretek edzeni. Mindezt kint a természetben. Ahogy az elit katonák teszik. Szeretek finomakat enni. Sok zöldség, kevés gyümölcs, még kevesebb olajos magvak, pici hús és aludni 8 órát. 😊

Ez a 25. napom! Most kezdtem, de mindjárt a végére érek a 30 napos kihívásomnak.

30 NAP ALATT MEGVÁLTOZTATOM AZ ÉLETEM!

10,01 km

25/30 nap kihívás… ✔️️✅✅ Futááááás!!

 

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..