Hatvanhatodik alkalom

Ismét cipőt húztam, nyitom az ajtót és hallom: -Apukám! mondja a kislányom. Az én cipőmbe megyel? Kinyitom a szemem és a kislányom lökdös, mert a fotelben ülve meseolvasás közben aludtam. Dél elmúlt. Ebéden túl, na gyerünk kópék aludni. De én nem szeretnék. Én igen! -mondja a kisebbik.

Kedvesen… eredménytelen.
Szépen… eredménytelen.
Durcásan… eredménytelen.
Kedvesen-szépen-durcásan… eredmény visítás, nevetés apa kergessél!
Apa vagyis én állok, és most mit kellene tennem gondolatok kergetőznek a fejemben. Na figyeljetek kópék! Játsszuk azt, hogy bemasírozunk a szobába, ágyba bújtok és alszunk. Jóó Neeem, én nem akarok. Csend legyen! Bebújtok és mondok mesét. De elalszol. Igen apa, és hiába vártuk, hogy mesélj.

Na, ha becsukod a szemecskédet hallani fogod, hogy mesélek, és azzal kinyitottam a könyvet, és meséltem. Öt perc és alszanak. Becsukom a könyvet és csendben kijövök a szobából, de a nagyobbik lányom megszólal. Apa, nem fejezed beeee? -De. -Akkor fejezd be. Még 5 perc és alszik.

Délután közepe! Ismét enyém a végtelen! Futok a töltésen, mellettem a Tisza folyik csendesen. Kiérek a városból, csend van. Minden fehér és zuzmara…

66 egy ördögien jó szám.

Introvertált vagyok, szeretem a magányt, az egyedüllétet, magányos farkas vagyok… de …
Van két lányom, vállalkozó vagyok, emberekkel foglalkozok… Szeretek kapcsolatokat teremteni, bátran bárkit megszólítani és beszélgetni. Szeretem megismerni az embereket…

Az érem két oldala… 😊

Félek leszólítani idegeneket, társaságban nehezen kapcsolódok be a beszélgetésekbe, akadozva teremtek kapcsolatot másokkal. Pont ezek miatt tudom, számomra mi jelentene segítséget abban, hogy könnyebben oldódjak, és a visszahúzódó, félénk, csendes személyiségem ellenére meg tudjam mutatni, mivel foglalkozok, milyen velem együttműködni, miben van szükségem segítségre, és miben tudok segíteni másoknak.

Az első találkozásod velem vezetett kapcsolatépítés.

Ha leszólítasz az utcán lehetőséget teremtünk a kapcsolatépítésre, segítek is benne. Akikkel együtt dolgozok, azoknak gondoskodom arról, hogy ne érezd magad egyedül, ne legyen kényelmetlen bemutatkoznod, legyen bátorságod megszólalni, legyen beszélgetőpartnered, épüljön a személyiséged, épüljön az önbizalmad, ötleteket kapj a megoldásra váró feladataidhoz…

Ismerj meg először!

Az önismeret a szenvedélyem. Hiszek abban, hogy önmagam megismerése és megértése visz engem előre az élet minden területén. Ha velem együtt dolgozol az önismeret eszközeivel a kapcsolatok erősítését támogatom: az önmagunkkal való kapcsolatunkat, a hozzánk közelállókkal való kapcsolatunkat, illetve a munkahelyi kapcsolatokat is a jobb munkahelyi légkör érdekében.

Elhozom azokat a módszereket, amelyek a Te életed építését segítik.

Ne legyél szégyenlős, ne félj leszólítani, ha meglátsz az utcán! Barátsággal, Arnold!

Ne feledd, amit szívből csinálsz, az élni kezd!

14/30 nap kihívás… ✔️️✅✅ Futááááás!!

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..