Hatvankettedik alkalom

Gyerekcipőben járok, ha ez fontos egyáltalán. Kis összegzés, mert szeretem a számokat. Gyerekkoromban versenyszerűen atlétikáztam. Vagy atletizáltam? Köszi helysírásellenőrzés… Rövidtávon voltam félelmetesen gyors.

Először a runkeeper alkalmazást használtam összesen 794 alkalommal. Az első mért futásom 2011. február 1. Összesen 2 188 km-t futottam. Huawei alkalmazásával 2017. június 20. volt az első rögzített futásom. A teljes távolság 945 km.

Ha lényeglátásra akarok jutni,
Nem tanúsítok ellenszenvet az érzékek világával szemben,
Igazán akkor válok egyé a valódi megvilágosodással, ha nem vetem meg az érzékek világát.

  1. A test és szellem edzése (márkanév nélkül, hogy ne legyen reklám) gyakorlásával tehát nem égetem fel a külvilághoz vezető hidakat. A szemem nyitva marad. A szellemem/lelkem éber. Jóllehet a hidakat nem rombolom le, a gyakorlás ideje alatt mégsem lépek rájuk. Szabályom az, hogy nem nézelődök, és nem merülök bele a neszekbe és gondolatokba, egészen magamnál vagyok. Kivétel a futás, de mostanában futáskor sem tudok hidakon átmenni, pedig akkor akarok.
  2. Nem a külső és a benső, érzékek és az értelem dilemmájáról van itt szó, mert a gyakorlat nem ismer semmilyen dualizmust. A test és szellem gyakorlata inkább azt teszi lehetővé, hogy szubjektum-objektum, külső-benső, szemlélő és szemlélt kettőségét meghaladjuk. A gyakorlat számára a világ és önmagunk tapasztalata egy és ugyanazon tapasztalat.

3 133 km futás 9 év alatt… Ennél csak jobb lehetek.

Nincs nagyobb kihívás annál, mint a legjobbat kihozni magunkból. Sean Connery

10/30 nap kihívás… ✔️️✅✅ Futááááás!!

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!
Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..