Ötvennegyedik alkalom

Megirigyeltem. Így január másodikán

20,20 km.

Fiúk és lányok! Mostantól többet kell futnotok! Igyekszek tartani a lépést!

Békésebb vizekre eveztem. Itthon vagyok. Eszembe jutott egy kedves ismerősöm, aki felhívta a figyelmemet, hogy az én gondolataim közel sem motiválóak és mutatott példát a motiváló írásra és elővette a szokásos idézetgyűjteményt a Google segítségével.

Azt mondtam neki, ha nem érted a mondanivalómat, akkor magát az életet nem érted.
Az élet nem azt jelenti nekem, hogy …
Halált megvető bátorsággal menni előre, hanem épp ellenkezőleg. Félek, de azt mégis legyőzve megyek tovább, vagy, hogy stílusos maradjak, futok tovább.

Kb. 9 km-nél jártam, amikor megálltam és összegörnyedve azon voltam, hogy vajon most ez meddig fog tartani. Letérdeljek és úgy várjam ki a végét? De még vissza is kell jutnom…, ha már eddig eljöttem, akkor most nem fordulok vissza… kell a 20,20 …

Istenhez szóltam: Köszönöm, hogy szeretsz engem és segítesz nekem. Majd arra gondoltam, hogy minden rendben van és nem fáj semmi. Nem görcsölök, könnyed vagyok, erős, egészséges és jól érzem magam. Kb. 5 percig tartott és elmúlt… Futottam… Volt velem diópálinka is, de nem ittam. Miért volt nálam? Az egy másik történet.

Kellene egy vizsgálat, de márciusra kaptam időpontot. Néha érzem, de nagyon eltökélten beszéltem Istenhez… És belevéstem az elmémbe, hogy semmi sem fáj, jól érzem magam és minden rendben van… Működött.

Gondolkodtam az embereken, akiknek semmi bajuk, „egészségesek” és ahelyett, hogy mindennap egy órát foglalkoznának magukkal, törődnének egészségükkel, nem tesznek semmit. Oké, ha a testedzés nem megy, de legalább futni futnának…

Félelem nélkül nincs bátorság.
Nehézség nélkül nincs lelki erő.
Szenvedés nélkül nem jöhet létre béke.
Fájdalom nélkül nincs empátia.
Kemény út nélkül nincs igazi boldogság.
Akadály nélkül nincs fejlődés.
Kihívás nélkül nincs motiváció.

2/30 nap kihívás… ✔️️✅✅ Futááááás!!

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az…
Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások!

Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed: Fújd ki a múltat és szívd be a jövőt!
Kattints ide, MOST!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..