Ötvenharmadik alkalom

Enyém a végtelen.

8,2 km.

Futottam.

Olyan helyen, ahol még sosem jártam. Többen írtátok, hogy vigyázzak magamra. Vigyáztam.

Szeretek egyedül futni és kint, a természetben futni. Nos, ma is arra vettem az irányt. Olyan helyen jártam, ahol elméletileg semmi sincs… valóságban meg elszórtan vannak házak. Nem mondanám tanyának. Olyan lepukkant házak, már a jobbak és a többi meg… Ott olyan emberek élnek, akiket kék színű hatóságunk keres. Megpróbáltam észrevétlen lenni. Sokáig a kutyák sem vettek észre, de a felénél, 4 km-nél találkoztam 7 kutyával… Nem voltak barátságosak, de végül elmentek és 1 km-el arrébb lett igen izgalmas.

Futottam és egyre többen lettek az úton. Megálltam gondolkodni. Kb. 20 ember a tizenévestől az ötven akármennyi évesig. Mindegyikőjüknél alkohol és néhányuk kezében kések és botok.

Vártak.

Elindultam és futottam. Feléjük. Ha visszafordulok, elkaptak volna. Autókkal, motorokkal voltak egy viszonylag jó állapotú falusi háznál. De lehet, hogy futni hagytak volna, ha visszafordulok. Bár a beszólásaikból nem erre következtettem. Tehát futok feléjük és ők teljes szélességében elállják az utat. Megállok velük szemben. Pofáznak. Majd az egyikőjük üvöltve mondja Naaa! … Mi van! Csíra geciii… Micsinálsz erre!

Higgadtan tartom a szemkontaktust velük. Még a levegővételem sem árulja el, hogy már több mint 5 km-t futottam…ilyenkor már zihálok 😊Szóval állok, mint James Bond és nyugodtan, halkan mondom, hogy futok. Megengeditek, hogy tovább fussak?

…és ekkor szétválik a tömeg meglátom a vezérüket, akiben van annyi intelligencia, mint Bond vetélytársában és szintén halkan és nyugodtan mondja… Persze, fussál. Ekkor a hangadó üvölt megint… Engedjétekmá!!! … ezt a gepárdot futni…

Mosolygok, odabiccentek vezérüknek és futok. Arrébb lopva visszanézek, hogy most mi lesz, de már senki sincs az úton, visszamentek a házba. Akkor elgondolkodtam, hogy valami nyugodtabb helyen keresek egy bokrot és … de szerintem kibírom hazáig 😁… tehát futottam, kibírtam hazáig és nem csináltam össze magam. Igazán jól kezdődött a futás idén. Olyan katonának valóra sikerült.

Hmmmm… inkább ne mondjatok semmit. Én sem foglalkozok már vele. Túléltem! Ezt is. Most nem akarok tanulságot és következtetést. Majd holnap, … talán…

Sikeres új évet mindenkinek!

1/30 nap kihívás… ✔️️✅✅ Futááááás!!

Csatlakozz egy igazán jó csoporthoz, SWAT közösséghez, ahol életre kell az… Egy mindenkiért, mindenki egyért! Katonás próbatételek, spártai kihívások! Kemény és elszánt vagy? Itt a helyed! Kattints itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..