Harminchatodik alkalom

Mi lesz holnap? Ma lesz, tehát tegnap futottam! 

És akkor most írok:

Joker napom volt tegnap, ezért elmentem moziba és megnéztem a filmet is. Egyedül mentem. A barátaim lemondták, mert vontatott, unalmas, nincs semmi cselekmény stb.

De ez psycho thriller! Egy ember jellemfejlődése, mentális működése, maga a pszichológia mindig érdekelt. Én imádom az ilyen történeteket. A pozitívak azok, amik megfognak, de …

Mivel a valódi életünkben mi mind jóemberek vagyunk és kordában tudjuk tartani a fékezhetetlen ördögöt, ezért mindig is kíváncsi voltam a másik oldalra. Ezt legkönnyebben filmen és könyvekből olvasva tudom tanulmányozni.

Elborzaszt, hogy mennyi minden lakik bennünk emberekben. Bennem is. Félelmetes, és talán ezért is nem merjük felfedezni, mert alapból jók vagyunk. Kevesen azért elmennek a végletekig és jó példát mutatnak arra, hogy miért ne. Ne. NEEEEE….

Az egyik legjobb gyógyszer a testedzés. Hálás vagyok a jó Istennek, hogy egészségesnek és erősnek alkotott meg.

Inkább szenvedek a sport által, minthogy valakinek rosszat tegyek.

23 óra után van és esik az eső…
Esik az eső.Szerinted alszok ilyenkor vagy inkább futni megyek?

Mozi után a parkolóban gyorsan átöltöztem sportruhába és indultam futni. Közben Joker járt a fejemben.
Joker, …
Jolly Joker, …
Angelina Jolie, …

És a semmiből a klínikáknál majdnem belefutottam
Joli nénibe. Hát ez meg mit botorkál ilyenkor idekint? A fa árnyékában állt és nem vettem észre. A falhoz húzódva futottam és a fal és a fák között egy ember pont elfér. Joli néni ott álldogált az útban, de végül időben felismerte, hogy kettőnk közül én vagyok az, aki nem normális és oldalt majd hátralépve elsuhantam mellette. Kicsit össze sz@..ammagam, rögtön az a gondolat jött, hogy most vámpír áldozata leszek és sűrűn pislogtam hátra, de nem jött. Visszafelé is ott találtam. Köszöntem és elnézést kértem amiért majdnem elütöttem. Megkérdeztem jól van-e? Azt válaszolta igen és jó futást kívánt! Mentem is tovább. 8,2 km!

Angelina Jolie!, hmmm…, na kattintok a tovább gombra… Joker? Nem. Én egy Jolly Joker vagyok!

Isten áldja a Hazát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..