Tizedik alkalom

Hétvégén volt egy nyílt nap egy jó helyen és elmentem kipróbálni, mert nagyon kíváncsi vagyok. Szombaton edzettem, amit sose szoktam és mert vasárnap Isten is megpihen + nyílt nap van, megint edzettem. Kettőt egymásután. Úgy elfáradtam, hogy negyedórát ültem az öltözőben, mire mozdulni tudtam, hogy tusoljak… egy órával később sikerült hazamenni.
Ma nem volt nehéz felébredni. Kiskutyám ébresztett. Megköszöntem neki a mosdatást, majd fordultam egyet és aludtam még fél órát.
Nem terveztem mára a korán kelést, ezért csak 6 órakor kezdtem el futni. Bevillant, hogy hét eleje van és kipihent vagyok…megyek 10 km-t.
Vígan elindultam. Ahogy mentem vígan megérkezett egyik legrosszabb barátom is. Igen, Ő az. A húúúú b@+. Nézem a telefonom, 160 m. Tudom, nem mindenki szereti, ahogyan beszélgetni szoktam vele ezért nagyon-nagyon körültekintően és halkan mondtam: A n y á á á d.
Rossz válasz. Mondta erre valaki. Körbenéztem, de csak én voltam a hídon, senki más, így hát le is feleződött az a 10 km és azon imádkoztam, hogy legalább az meglegyen.
A töltésen mint egy részeg dülöngéltem jobb szél, majd bal szél és eszembe jutott Pom-pom. A mese. Ebből merítettem egy kis erőt. Röhögtem magamban, azért óvatosan félre sandítottam, látja-e valaki, hogy megint itt van ez a hajléktalan őrült, aki úgy fújtat mint egy gőzmozdony. Méghogy Darth Vader. Áááá.

Mentem tovább. Ahogy néztem a lábam elé, felrémlett, hogy ilyenkor suhanni szokott az aszfalt a lábam alatt. Most viszont semmi sem változott, mintha egyhelyben állnék, csak közben fáradok. Nem is értettem, hogy mi történt. Csak eszembe jutott, hogy olykor egyáltalán nem baj az, ha a startvonal nem egyezik a célvonallal.
Megint páratlanul jól teljesítettem: 5,11 km. Itt a vége!
AKINEK CSALÓDÁST OKOZTAM, ATTÓL ELNÉZÉST, DE MOST NINCS ERŐM KISREGÉNYT ÍRNI.
Szép napot!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..