Nem vagyok milliomos és szegény sem!

Amikor kitaláltam magamnak, hogy edző leszek, akkor még azt gondoltam, olyan leszek mint mindenki, majdnem mindenki, én is testépítő leszek.

Nem lettem.

Amikor eldöntöttem, hogy vállalkozó leszek, azt hittem milliomos leszek. Nem lettem…, de még lehetek. Lehetünk azok. Mindenki szeretne gazdag lenni. Edző lettem és vállalkozó.

Ma Magyarországon az edzők 95 százaléka főállás mellett hobbiból dolgozik. A többiek (kb. 4 %) sikeres üzletemberek. Ők sem az edzői munkából élnek, hanem különböző márkák és/vagy saját márka szponzorálják őket, esetleg ételt is főznek, melyeket akár házhoz is szállítanak.

Nekem csak a hivatásom van.

Rájöttem arra, milyen nagyszerű lehetőségeket kínál az élet. Szeretném megtanítani a fiataloknak, hogy hogyan lehetnek sikeresek a sportban, ha ez lenne egy cél, és milyen hibákat ne kövessenek el, amiket én elkövettem és akadálya volt annak, hogy belőlem is olimpiai bajnok lehessen.

Szeretném átadni a tudásom mindenkinek, mert te is élhetsz szabadon, fitten és egészségesen.

Belevágtam.

Nincs biztos fizetés, csak az van amit ti, kedves ügyfelek biztosítotok. Tiszteletdíj egyrészről önmagadnak, mert hajlandó vagy elkölteni, hogy jobb életet élhess, és tiszteletdíj nekem, akitől ezt megtanulod.

Hol többen, hol kevesebben vagytok.

Annyi biztos, hogy ezt csak akkor tudom végezni, ha önmagam adom. Ez egy életforma. Tőlem elválaszthatatlan, belülről fakad, ez vagyok én, személyiségem-lelkem legjava. Ez nem egy sport, amit addig csinálok, amíg ki nem öregszem. Amíg lélegzek teszem, mert élek, ez az élet, az én életem.
Mindennap felkelek és kimegyek az erdőbe és edzek. Teszem a dolgom. Nem kötelesség ez, hanem életszeretet. Ezért beszélek róla lépten-nyomon, videózok, megörökítem, hogy láthassák nem üres fecsegés ez az egész, hanem valóság.

Karnyújtásnyira tőled is. Mindenki számára elérhető, lemondások nélkül. A természet a valódi élőhelyem. Mindenem megvan ott. Kell-e ennél több? Képzeld el! New York, zűrzavar, káosz, rohanás, idegeskedés, stressz, munka, munka, munka… Jutalom érte? Sok-sok pénz. Lehet, hogy milliomos vagyok, de jutalmam még ezen felül a betegségek és a halál is, amit idő előtt megkapok. A másik oldal az erdő, edzés a természetben, szabadon élni, stressz mentesen élni, lehet, hogy kevesebb a pénzem, de egészséges, vidám, sőt boldog életet élek. Ez az igazi szabadság. Szeretek és szeretnek.

Nem kell most választanod! Gyere el 30 napra és próbáld ki!
Minden lehetséges, valósítsd meg! Nekem már sikerült!

Arnold
psychotrainer,
gyakorlati pszichológia specialista,
katonai pszichológia specialista,
versenyre felkészítő – erőnfeletti teljesítmény specialista,
motiváló erőnléti és személyi edző

Hozzászólások itt: “Nem vagyok milliomos és szegény sem!

  1. Sziasztok! Én Sárkány Sándor kb 1 évet edzettem Arnolddal és nagyon sok minden tanultam tőlle pl: kitartás,egészséges étrendet, nyugalmat, stb. Hozzátéve hogy már nem járok hozzá de a mai napig hetente 3 4 szer járok edzeni egyedül, elötte ezt nem is gondoltam hogy az életem része lessz. Szóval Arnold hálás vagyok amit tőled kaptam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..