Változz, hogy változhass

De mi történik a bokorban?! Beavatlak a titokba!

Nem is hinnéd, hogy egy egyszerű bokor mennyi lehetőséget rejt. Fogadjunk, hogy valami zsigerből jövő, megkönnyebbülést hozó, élvezetes dologra gondolsz. Én is. Amire én gondolok, azonban – bár nem igazán illatos, mégsem büdös – és nagyon erkölcsös. Ugyanis én a szabadtéri edzésre gondoltam. És arra, hogy a bokor is csak egy lehetőség, amivel edzeni lehet.

Sok a nyűg, stressz, és hozzá még fizikai szinten is jelentkeznek problémák? Valahogy új útra kellene lépni, de hova, merre? Állandóan fáj a hátad, de azt tartja a mondás, hogy nem a hát fáj, hanem a sok probléma súlya nyom, amit magadon cipelsz. Tedd le! Még ha nagyon apránként is, de változtass!

Ehhez persze elsősorban neked kell változni!

Ha elszánod magad arra, hogy kilépsz a megszokottból, az út megmutatkozik előtted. De ehhez felelősséget kell vállalni önmagadért, tudni kell, hogy akarod a változást! Szeretnél, sőt akarsz ép testben ép lélekkel élni. Van ehhez segítség, elérhető, nem is kell érte messzire menni. Életmódot kell váltani. A nagy kérdés csak az, melyik úton induljak, melyik módszert válasszam? Melyik lesz számomra igazán követhető, amelynek eredménye testi, lelki szinten megmutatkozik.

Van ilyen: a SWAT (Special Workouts And Techniques) Training Method – a Különleges Gyakorlatok és Technikák Edzésmódszere. Egy életmódváltó program + a természet adta edzési lehetőségek.

Arnold vagyok, a metódus „atyja”. Ez az Életmódváltás program, az integrál pszichológia tudományának legújabb kutatási eredményein alapul. A módszer segít az élet problémáinak kezelésében. A nyugati pszichológia tudományát, a legújabb edzéselméletet, módszertant és a spirituális tudásanyagot egyaránt alkalmazó metódus segít a bajok gyökeréig ásni és felszabadulva folytatni az életutat.

Szabadulj fel a nyomás alól!

A SWAT Training Method több, mint edzésprogram. Sok kicsi lépésben tanít meg a tested és elméd teljes kontrolljára. Párosul hozzá egy különleges és nagyon finom étrend. A hozzá csatlakozó meditációval, a légzéssel a legmélyebben megbújó elakadások is feloldhatók, s végül az autogén tréning segítségével módosult tudatállapotban a belső vizionált képek megmutatják a gyógyulás útját.

Nem gyógymód – de gyógyulás lehet a mellékhatása!

A programmal számos egészségügyi probléma helyrehozható az elhízástól, a depresszión, az ízületi problémákon, az alkoholizmuson át, a szexuális élet zavaráig vagy akár a daganatos megbetegedésekig.

A SWAT Training Method – Különleges Gyakorlatok és Technikák Edzésmódszere, amelynek elsajátításával megtanulod, hogy edzeni bárhol bármikor és bármivel lehet.

Az szép, ami egészséges

Több edzéstípusban egy testkép elérését célozza meg az edző és a tréninget végző ember. Arról, hogy az illető egészsége, alkata és lehetőségei milyenek, vajmi keveset tudnak. A jó edzés nem árt, hanem helyrehozza az egészségünket, egyensúlyba rendez. Nálunk tehát nem a külső, hanem a testi-lelki egyensúly áll a középpontban. Egy jó önértékelésű embert nem az érdekli, hogy olyan-e a teste, mint egy Insta-celebnek, hanem hogy olyan-e a teste, amiben tökéletesen jól érzi magát.

Meló – pénz – alázat

Ahhoz azonban, hogy ez a módszer nálad is sikeres legyen, el kell fogadnod, hogy ennek ára van! Ezt sem adják ingyen, meg kell érte dolgozni! És természetesen nem csak energiát, de időt is szánni kell rá, nem is keveset. De tudd, hogy magadért, az egészségedért, az egészséges hosszú életedért teszed!

A jó hír az, hogy míg a tested formálódik, erősödik, változik – a lelked is nagyon pozitív változáson megy keresztül! Mindenkinél bekövetkezik, hiszen végre egy olyan átalakulás zajlik benned, amit lehet ezer éve halogatsz, és sohasem merted meglépni.

Endorfinnal a harmóniáért

A testedzés pozitív hatásai nagyon hamar megmutatkoznak majd. Mint közismert, a mozgás segíti az endorfin termelődését, sokkal jobban fogod érezni magad. Meg átalakul a külsőd, ettől meg még jobban érzed magad. A rendszeres testedzés előnyös hatással van az egész szervezetre, az agyra, a bőrre, a keringési rendszerre, a tüdőre, szívre, immunrendszerre, ízületekre, s még sorolhatnánk.

Félsz? Helyes! Majd elmúlik …

És nagyon kedvező hatással van a félelmeinkre, melyek életünk folyamán folyamatosan jelen vannak. Félünk a betegségtől, az öregségtől és a haláltól. Félünk attól, hogy elveszítjük állásunkat, bevételi forrásunkat és szegények leszünk. Félünk magától a változástól, egy új munkakörtől, egy új otthontól vagy éppen egy új kapcsolattól. Van, akiben az egyedüllét lehetősége kelt félelmet, míg mások a többi embertől félnek. Ha azonban elindulsz ezen az úton, a testedzés életed részévé válik, egyszer csak megtapasztalod, hogy a félelem eltűnt, mintha sohasem létezett volna. Egyszerűen rájössz, hogy nincs mitől félned.

A SWAT Fitness Team segítségével most elindulhatsz azon az úton, amelynek a végén megtalálod igazi önmagad, azt az állapotot, ahol ura vagy életednek, testednek, lelkednek – ahol ÉLSZ, nem csak létezel.

Mit is jelent konkrétan a SWAT Training Method edzés?
– Önmagadért teszel önmagad erejével!

Ez az a fajta szabadtéri edzés, ahol a saját test erejével végzik az erősítő gyakorlatokat, felhasználva a természet adta lehetőségeket. Szemben a konditeremben végzett edzésformával, ahol elsősorban a gyors izomtömeg növelésre és a látványra mennek, azonban tartós eredményt, egészséges fizikumot ezzel a módszerrel nem lehet elérni. Ahhoz idő, kitartó munka szükséges. A szabadban történő, saját testsúlyos edzés amellett, hogy az izmokat is láthatóvá és tapinthatóvá teszi, erővel tölti fel azt, aki bevállalja ezt a módszert.

Ebben az edzésprogramban a szív is megedződik, hiszen a terepfutás során – ahol árkon-bokron át, fatörzseket átugorva, csermelyek felett repülve – hagyjuk, hogy a test megküzdjön a felmerülő nehézségekkel. Mindezt persze a jó levegőn, nem a konditerem légkondicionált (számos betegséget hordozó) zárt terében. A természetben végzett edzés nem más, mint maga az egészség.

Végezetül álljon itt néhány gondolat a programban résztvevőktől:

„Megismertem általa a természetben végezhető – egyébként tök egyszerű és könnyen megvalósítható – gyakorlatokat, és segített a határaim megtapasztalásában.”

„A kezdet tehát nem volt könnyű, de az első napok nyivákolása után egészen megszoktam, hogy minden nap menni kell. Az edzések után pedig sokkal tettre készebbnek érzem magam, aznap sokkal több mindent el tudok végezni, mint a punnyadós napokon. Sokkal kitartóbb lettem, ahogy nőttek a távok és a gyakorlatok mennyisége. Egyszer csak átéreztem a luxusautókkal száguldozó élsportolók félelem-nélküliségét… (ez mondjuk nem dicsőség, csak gátlástalanság), mert hát miénk a világ! – hiszen minden nap legyőzzük önmagunkat – és ezzel az energiával a világot is!”

„Legalább egy évtizede nem éreztem magam ilyen jól a bőrömben. Persze ehhez sok egyéb terhet kellett lepakolnom… És igyekszem egyre többtől megszabadulni.”

Ha úgy érzed, hogy a TE életedben is itt az ideje a rendrakásnak, az esetleges blokkok oldásának, fizikai problémák, túlsúly megoldásának, vagy „csak” fittebb, energikusabb, egészségesebb és pozitívabb szeretnél lenni, a SWAT Training Method biztos segítségedre lesz. Nem kell más hozzá, csak TE és a te döntésed, hogy belevágsz!

Már a 30 NAP-os életmódváltó program eredményeként megváltozik a tested, az erőnléted és a kisugárzásod is köszönhetően a benned felbukkanó pozitív gondolatoknak!

SWAT Fitness Team weboldala

30 napos program weboldala

Kovács Arnold
psychotrainer,
gyakorlati pszichológia specialista,
katonai pszichológia specialista,
versenyre felkészítő – erőnfeletti teljesítmény specialista,
motiváló erőnléti és személyi edző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..