A legkeményebb teszt

A legkeményebb teszt!
==========

Figyelj, mert egyetlen kérdésből meg tudom mondani, hogy jó úton van-e az életed, vagy pedig egy zsákutcában szerencsétlenkedsz.
Készen állsz a kérdésre?
Akkor figyelj:
– Lelkesen ugrottál ki az ágyadból ma reggel? Igen/Nem?

IGEN? Akkor van az életedben valami, talán több is, ami energiával tölt fel. Ami motivál? Egy jó terv. Egy jó cél. Ragadd meg, mint egy francia bulldog és csináld, bébi, csináld!

NEM? Az nagy baj. Viszont tudom, mi a megoldás. Addig nem nyugodhatsz, amíg nem találsz egy lelkesítő célt! Addig nem fog változni SEMMI, amíg ki nem tűzöl egy dögös célt. Egy olyan célt, ami annyira lehetetlen, hogy el sem mered másoknak mondani, mert tudod,…
TUDOD, hogy csak kiröhögnek, lesajnálnak. Mert ők csak a tegnapi énedet ismerik, aki szétszórt, aki tohonya, aki töketlen, aki képtelen befejezni bármit, amit elkezd. De csak azért, mert nincs ott a cél.

Figyelj, most péntek van. Hétvégén pihend ki magad. Majd HÉTFŐN… És ez legyen az utolsó majd… Mert RESET és Hétfőn, ami NAGYBETŰS NAP, mert a TE NAPOD, elkezded. Nem csak egy új hét kezdődik november 19-én!

ÚJ ÉLET!

A Te életed! A fejed teli van a heti hülyeségekkel.
MOST ürítsd ki a fejedből a szemetet!
MOST kell elhatározni EGY CÉLT. Nem életcélt, csak valami első lépést erre a hétre.

De figyelj, EL NE MONDD SENKINEK!

Nem kell a negatív hozzáállásuk.
Nem kell a fintorgásuk.
Nem kell a hitetlenkedésük.

Te és én tudjuk, hogy menni fog.
De legalább egy kib@szott célod legyen erre a hétre. Ne több. Viszont ha beledöglesz is, annak meg kell történnie. Különben ez a hét is csak olyan lesz, mint a többi.

Gyerünk, gyerünk, Te bajnok!
___________
Kovács Arnold
gyakorlati pszichológia specialista,
psychotrainer, lifestyle coach,
testsúlymenedzser,
egészség- és életmód-tanácsadó,
motiváló erőnléti és személyi edző

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..